Се прикажуваат 1–24 од 77 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602-I

2790 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Проток на воздух при издув: 460m/3h

ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602-B

2790 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Проток на воздух при издув: 460m/3h

ВГРАДНА ПЛОЧА MAX HPG C6.0S

8690 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 60 cm Контрола на допир (TouchControl) Автоматска контрола на температурата Заштита од претекување/Заштита од деца Stop&Go (Пауза): Mаксимално сигурно готвење HiLight грејни зони: 2 дупли,2 единечни Сигнализација на преостаната топлина

ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605I

10990 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Програми: 5/Капацитет: 66L Дигитален тајмер: 3 функции Двојно застаклена врата Црни pop up копчиња: 2 Самочистење со пареа Димензии 60х60х60

ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605BG

11390 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Програми: 5/Капацитет: 66L Дигитален тајмер: 3 функции Двојно застаклена врата Црни pop up копчиња: 2 Самочистење со пареа Димензии 60х60х60

ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602W

2790 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Максимален проток на воздух при издув: 460m/3h

ВГРАДНА ПЛОЧА MAX HPG C3.0S

5990 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 30 cm Контрола на допир (TouchControl) Автоматска контрола на температурата Заштита од претекување/Заштита од деца Stop&Go (Пауза): Mаксимално сигурно готвење HiLight грејни зони: 1 дупли, 1 единечни Сигнализација на преостаната топлина

АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 AS-ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН

10990 ден со ДДВ
Број на филтри: 1 Број на мотори: 1 Бучаност: 71 dB(A)re1pW Број на степени: 4 Тип на осветлување: LED Проток на воздух при издув: 647 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 ES-ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН

5390 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 534 x 208 x 300 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h

АСПИРАТОР RG LUX RG 401 CRN

2490 ден со ДДВ

Телескопски аспиратор: RGLUX
Модел: RG401 Црн
Мотори: 2
Вентилатори: 2
Бучност: 55db
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Дијаметар: 120mm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550m/3h
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена

АСПИРАТОР RG LUX RG 401 INOX

2490 ден со ДДВ

Телескопски аспиратор: RGLUX
Модел: RG401 Инокс
Мотори: 2
Вентилатори: 2
Бучност: 55db
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Дијаметар: 120mm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550m/3h
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена

ВГРАДЕН КОМПЛЕТ GORENJE JUMP SET II STEAM

27990 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Сензор-Тајмер-Пауза-StayWarm Димензии (ШxВxД): 59х7.5x54cm Капацитет на рерна: 71л - Програми: 9 ЛЦД Дисплеј - Тајмер - Push Pull копчиња Функција за чистење: AquaClean Димензии (ШxВxД): 60x54x52cm

ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР GORENJE NRKI 2181 E1

32990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ NoFrost DualAdvance Тип на дисплеј: ЛЕД Волумен на фрижидер нето: 180L Волумен на замрзнувач нето: 68L Штедлива програма (EcoMode) Димензии(ШxВxД): 54×177.2×54.5cm

ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР GORENJE RKI 4182 E1

22990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++ FrostLess Врата: Метална Вкупен нето капацитет: 260 l CrispZone со регулација на влажноста Штедлива програма (EcoMode) Димензии (ШхВхД): 540 х 1772 х 545 mm

ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР VOX IKK 3400

20690 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ Вид на контрола: Механички Вкупен нето капацитет: 251 l Димензии (ШхВхД): 540 х 1770 х 545 mm Волумен на разладниот дел нето: 181l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 75l Бучност: 38 dB(A)

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 561D10

23990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive Број на комплети: 11 Aвтоматско отворање на вратата Функција Speedwash: 4 дополнителни програми Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШхВхД): 448x815x550 mm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 631E60

22990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ Број на комплети: 13 Светлосен индикатор Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 596×817×556mm Температура на миење (°C) 70/60/55/35 Функција Speedwash (4 дополнителни програми)

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 661 D 60

24990 ден со ДДВ
Стандардни сетови: 16 Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Меморирање на сопствени програми Брза интензивна програма: (QuickIntensive) Автоматскa програмa: SpeedWash Самочистечки филтер Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Димензии (ШxВxД): 59,6×81,7×55,6cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 671C60

28890 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: ИНВЕРТЕР (PowerDrive) Број на комплети: 16 Aвтоматско отворање на вратата Температура на миење (°C) 70/65/55/45/35 Димензии (ШхВхД): 596x817x556 mm Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 672C60

34490 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: INVERTER PowerDrive Број на комплети: 16 Самочистечки филтер ЛЕД индикатор Меморирање на сопствени програми Димензии (ШxВxД): 600x820x570 mm Заштита од прелевање: Total AquaStop

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 6644 E

16590 ден со ДДВ
Број на комплети: 13 комплети Број на програми: 6 програми Број на температури: 4 Температури: 40, 50, 65, 70°C Димензии (ШxВxД): 598 x 820 x 550 mm Стартно одложување 3ч / 6ч / 9ч Бучава: 49 dB

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401 BEZ RAMKA

9999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401 1X

11990 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64402 X

12599 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm