Се прикажува 21 резултат

Прикажи 9 24 36

МИКРО ПЕЧКА VOX MWH M32B

4599 ден со ДДВ
Моќност: 700 W Капацитет: 20 L Звучен сигнал за крај Заштита од деца Механичка контрола Ротирачка чинија Димензии (ШхВхД): 332 × 451 × 258 mm
803526

МИКРО ПЕЧКА VOX MWH M32G

4590 ден со ДДВ
Моќност: 700 W Капацитет: 20 L Звучен сигнал за крај Заштита од деца Механичка контрола Ротирачка чинија Димензии (ШхВхД): 332 × 451 × 258 mm
803529

МИКРО ПЕЧКА VOX MWH M32S

4590 ден со ДДВ
Моќност: 700 W Капацитет: 20 L Звучен сигнал за крај Заштита од деца Механичка контрола Ротирачка чинија Димензии (ШхВхД): 332 × 451 × 258 mm
803527

МИКРО ПЕЧКА VOX MWH M32Y

4590 ден со ДДВ
Моќност: 700 W Капацитет: 20 L Звучен сигнал за крај Заштита од деца Механичка контрола Ротирачка чинија Димензии (ШхВхД): 332 × 451 × 258 mm
803528

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА GORENJE MO 20 A3W

6629 ден со ДДВ
Волумен: 20 l/Програми: 5
Максимална моќност: 800 W
Часовен опсег (min): 60 min
AquaClean функција
Број на меморирани програми: 11
Ротирачка стаклена чинија 27 cm
Димензии (ШxВxД): 451 × 257 × 343mm
23619

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА GORENJE MO 20 E1B

6890 ден со ДДВ
Mоќност: 800W
Волумен: 20 L
Програми: 5
AquaClean функција
Ротирачка стаклена чинија 27cm
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm
23616

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА GORENJE MO 20 E1S

6119 ден со ДДВ
Mоќност: 800W
Волумен: 20 L
Програми: 5
AquaClean функција
Ротирачка стаклена чинија 27cm
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm
23617

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА GORENJE MO 20 E1W

5590 ден со ДДВ
Mоќност: 800W
Волумен: 20 L
Програми: 5
AquaClean функција
Ротирачка стаклена чинија 27cm
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm
23615

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN 2-1 MW 7750

6699 ден со ДДВ
Моќност (скара): 1000W
Моќност (микробранова): 800W
Број на програми: 8
Капацитет: 20 L
LED дисплеј со функцијата на допир
Димензии (ДxШxВ) 38x45.2x26.2cm
Отстранливата плоча е 24.5 cm
24977

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN 2-1 MW 7751

8999 ден со ДДВ
Моќност (скара): 1000W
Моќност (микробранова): 800W
Број на програми: 8
Капацитет: 20 L
LED дисплеј со функцијата на допир
Димензии (ДxШxВ) 38×45.2×26.2cm
Отстранливата плоча е 24.5 cm
24948

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN 2-1 MW 7874

8459 ден со ДДВ
2-во-1 миробранова и скара
Моќност (скара): 900W
Моќност (микробранова): 700W
9 различни нивоа на моќност
Капацитет: 20 L
30-минутен тајмер со звучен сигнал
Димензии (ДxШxВ) 45.2x35.2x26.2cm
800563

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN 2-1 MW 7875

7399 ден со ДДВ
2-во-1 миробранова и скара
Моќност (скара): 900W
Моќност (микробранова): 700W
9 различни нивоа на моќност
Капацитет: 20 L
30-минутен тајмер со звучен сигнал
Димензии (ДxШxВ) 45.4x35.4x26.4cm

25525

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN 2-1 MW 7891

5999 ден со ДДВ
2-во-1 миробранова и скара
Моќност (скара): 1000W
Моќност (микробранова): 700W
9 различни нивоа на моќност
Капацитет: 20 L
Димензии (ДxШxВ) 44x35x26cm
35-минутен тајмер со звучен сигнал
24951

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN 3-1 MW 7752

9999 ден со ДДВ
3-во-1 функција скара
топол воздух
Моќност (скара
топол воздух): 1950W
Моќност (микробранова): 900W
Број на програми: 8
Капацитет: 25 L
LED дисплеј: функцијата на допир
Димензии (ДxШxВ): 48.5x44x28.5cm
800558

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN 3-1 MW 7753

8159 ден со ДДВ
3-во-1 скара
топол воздух
Моќност (топол воздух): 1950W
Моќност (скара): 1000W
Моќност (микробранова): 900W
Број на програми: 8
Капацитет: 25 L
LED дисплеј со функцијата на допир
Димензии (ДxШxВ) 48.3x43.5x28cm
800560

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN MW 7761

6999 ден со ДДВ
Моќност 800 W
Нивоа на моќност: 6
Волумен: 20 l
Рамно керамичко дно со рефлектор
33% поголем употреблив капацитет
Погоден за квадратни тепсии и чинии
Две ротирачки копчиња за ниво на моќност
800561

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN MW 7862

5799 ден со ДДВ
Mоќност: 700W
Капацитет: 20l
Програми: 6
30 мин. тајмер
Ротирачка чинија 245mm
Топлински изолирана
Димензии(ШxВxД): 452х352х262 mm
20764

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN MW 7892

5999 ден со ДДВ
Mоќност: 700W
Грил: 1000W
Капацитет: 20l
Програми: 8
35 мин. тајмер
Ротирачка чинија 254mm
Димензии(ШxВxД): 44.5x36x25.5cm
20765

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА VOX MWH M19

4599 ден со ДДВ
Mоќност: 700 W/Капацитет: 20 L Степени на моќност: 5 Дијаметар на ротирачка чинија: 255 mm Внатрешност од нерѓосувачки челик Функции за брзо одмрзнување на храна Фреквенција на работа: 2450 MHz Димензии (ШхВхД): 458х329х267 mm
803284

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА VOX MWH M20

4199 ден со ДДВ
Номинална влезна моќност: 1050 W Номинална излезна моќност: 700 W Капацитет: 20 L/Степени на моќност: 5 Дијаметар на ротирачка чинија: 255 mm Внатрешност од нерѓосувачки челик Функции за брзо одмрзнување на храна Димензии: 440 x 330 x 259 mm
802681

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА VOX MWH M22

3999 ден со ДДВ
Моќност: 700 W
Капацитет: 20 L
Степени на моќност: 5
Внатрешно светло
Механичка контрола
Отварање на врата: лево
Функции за брзо одмрзнување
801575