Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

ФЕН ЧЕТКА CAMRY CR 2025

1449 ден со ДДВ
Поставки на воздух: 2/на температура: 3
Керамичка основа со дијаметар: 22 cm
Ротирачки кабел за 360° C
Должина на кабелот: 1.75 m
Номинална моќност: 1200 W
Максимална моќност: 1800 W
Кука за закачување
801473

ЧЕТКА ЗА КОСА ADLER AD 2324

1279 ден со ДДВ
Облога со керамичка четка Дигитална контрола 5 поставки за температура до 210°C Должина на грејниот елемент: 11cm Автоматско исклучување по 60 минути Заштита од прегревање Должина на ротирачки кабел: 180 см Номинална моќност: 32W
802605

ЧЕТКА ЗА КОСА PHILIPS BHH 880/00

3499 ден со ДДВ
Површина на четка: 116 x 60 mm
Турмалин керамичка облога
Поставки за греење: 2
Температура на работа: 170-200° C
Време на загревање: 50 sec
Регулатор/LED индикатор
Автоматско исклучување по 60 минути
Должина на кабел: 1.8 m
801494

ЧЕТКА ЗА КОСА PHILIPS BHH 885/00

4299 ден со ДДВ
Моќност: 60 W Должина на кабел: 1.8m Тип на грејач: PTC LED светлосен индикатор Автоматско исклучување после 60 мин Поставки за температура: 3 Температура: 150°C - 170°C - 200°C Термо заштита Облога од арганово масло
802391

ЧЕТКА ЗА КОСА ROWENTA CF 9530

3998 ден со ДДВ
Моќност: 1000W/Додатоци: 2
Керамичка облога
Температурни поставки: 2
Опција за ладен воздух
Ротација во два правци
Систем за заклучување
Јонска технологија
Должина на кабел: 1.8m
802133

ЧЕТКА ЗА КОСА ROWENTA CF635LFO

4219 ден со ДДВ
Четка за обликување 5 во 1 Максимална моќност: 800 W Hивоа на температура: 3 Број на брзини: 3 Должина на кабел: 1,8 m Jонизација/Ладен воздух Дизајн Karl Largerfeld Kератинска облога/2x повеќе сјај
802657

ЧЕТКА ОБЛИКУВАЧ ЗА КОСА ROWENTA CF7830F0

3690 ден со ДДВ
Моќност: 1200 W
Вртежи во два правци
Број на додатоци: 5
Должина на четка: 38 mm
Температурни нивоа: 2
Должина на кабел: 1.8 m
Јонизатор/Ладен воздух
Облога од Cashmere Keratin
802132