Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

НАДВОРЕШЕН HARD DISK HDD WD MY PASSPORT BLACK 1TB

Original price was: 4999 ден.Current price is: 4855 ден. со ДДВ
Western Digital
Капацитет: 1 ТB
Интерфејс: USB 3.2 Gen 1
Компатибилност:
Windows® 10 или Windows® 8.1
Chrome OS
Форматирање за други оперативни системи.
24613

НАДВОРЕШЕН HARD DISK VESTERN DIGITAL WD 1TB

3779 ден со ДДВ
Дигитален капацитет: 1 TB
Компатибилност: Windows 7-8/Mac OS
Интерфејс на хард диск: ATA-600
Технологија за поврзување: SATA
Фактор на форма на хард диск 3.5"
Големина на хард диск: 1 ТB
24465

НАДВОРЕШЕН HARD DISK VESTERN DIGITAL WD ELEMENT 2TB

Original price was: 4999 ден.Current price is: 4775 ден. со ДДВ
Дигитален капацитет: 2 TB
Компатибилност: Windows
Интерфејс на хард диск: USB 2.0/3.0
Технологија за поврзување: USB
Фактор на форма на хард диск 3.5"
Големина на хард диск: 1 ТB
Брзина на читање: 1 GB-sec

24467

НАДВОРЕШЕН HARD DISK VESTERN DIGITAL WD ELEMENT 4TB

7759 ден со ДДВ
Дигитален капацитет: 4 TB
Компатибилност: Windows
Интерфејс на хард диск: USB 3.0
Технологија за поврзување: USB
Фактор на форма на хард диск 7.41"
Големина на хард диск: 4 ТB

24466