Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

РАЗЛАДУВАЧ НА ВОЗДУХ MESKO MS 7918 3во1

5519 ден со ДДВ
Ладење-прочистување-навлажнување
Номинална/Максимална моќност: 80W/350W
Режими на работа: 3
Проток на воздух: 270 m3/час
Хоризонтална осцилација од 70°C
Kонтејнери за вода: 2/Мрежест филтер
Потрошувачка на вода 0.7-0.8 L/час
Резервоар за вода со индикатор: 4L
Димензии на производот: 24x26x57 cm

801469