Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД LZ-013

7600 ден со ДДВ
Држач за велосипеди
Висина:215см
Делови:Два по 70см
Број на позиции за монтирање на куките:11
Прилагодување на растојанието на куките
Материјал: железо

ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИОСИПЕД LZ-019

990 ден со ДДВ
Држач за велосипеди
Висина:61см
Прилагодување на висината на куките 10-28см (6 позиции)
Материјал:железо

КРОВЕН ДРЖАЧ ЗА ВЕЛОСИПЕД HUGGY 004358

2300 ден со ДДВ
За големина на тркалото од 16" – 28" Дијаметар на рамката на велосипедот до 30-80 mm Погоден за безбеден транспорт на 1 велосипед До 15 кг. капацитет на товар Тестирано од Институтот TÜV-GS Не се препорачува за карбонски и ALU рамки за велосипеди

НОСАЧ НА ВЕЛОСИПЕДИ MISTRAL HORNET 004900

4390 ден со ДДВ
Овозможува транспорт на три велосипеди Монтирање на задната врата или багажник Прицврстување со помош на специјални ремени Максимално оптоварување 45 kg. Систем против гребење ISO сертификат

НОСАЧ НА ВЕЛОСИПЕДИ TOMCAT BIKI 043370

3100 ден со ДДВ
За големина на тркалото од 16" – 29" Дијаметар на рамката на велосипедот до 60 mm Овозможува транспорт на три велосипеди Монтирање на задната врата Прицврстување со помош на специјални стеги Максимално оптоварување 45 kg. Тестирано од Институтот TÜV-GS