СИТЕ ПРОДУКТИ

ОД КАТЕГОРИЈАТА OUTLET

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 70 FAVORIT-ЛЕВ-О

37990 ден со ДДВ
Капацитет: 7 kw
Димензии на рерна (ШхВхД): 26x33x44cm
Пречник на димен отвор 120mm
Волумен на загревање 90-120м3
Површина на загревање до 45м2
Тежина 127,5kg
Димензии (ШхВхД): 70х85х60 cm
800380