Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА ADLER AD 4459

1229 ден со ДДВ
Капацитет до: 7 јајца Автоматско исклучување со звучен сигнал Приготвување: меко, средно, тврдо Мерна чаша со игла за пункција Максимална моќност: 450 W Моќност: 360 W

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА ADLER AD 4486

1439 ден со ДДВ
Капацитет до: 8 јајца Автоматско исклучување со звучен сигнал Приготвување: меко, средно, тврдо Мерна чаша со игла за пункција Максимална моќност: 800 W Моќност: 500 W

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА CAMRY CR 4482

1079 ден со ДДВ
Капацитет до: 7 јајца Автоматско исклучување со звучен сигнал Приготвување: меко, средно, тврдо Мерна чаша со игла за пункција Максимална моќност: 450 W Моќност: 350 W

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА SEVERIN EK 3050

1249 ден со ДДВ
Пластично куќиште
Моќност: 400W
Безбедносен отвор
Не леплива подлога
Држач за јајца од 1-6 јајца
Со звучен сигнал
Димензии (ШxВxД):174mmx160mmx198mm

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА SEVERIN EK 3164

1399 ден со ДДВ
Капацитет до: 6 јајца Моќност: 420W Прекинувач ON/OFF Број на нивоа за готвење: 3 Мeрна чаша со игла за пункција Приготвување: меко, средно, тврдо LED осветлување и звучен сигнал за крај