Се прикажуваат сите 18 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЕГЛА ЗА КОСА ADLER AD 2104 2 ВО 1

989 ден со ДДВ
Функција 2 во 1
можност за виткање и испарање на косата
Моќност: 50W
Керамички плочки
Брзо загревање
Комфорен држач и ергономски дизајн
Индикаторска сијаличка
360 ротирачки кабел
Додаток: торбичка за пакување

ПЕГЛА ЗА КОСА ADLER AD 2309

899 ден со ДДВ
Моќност: 30W
Керамички плочки
Ширина на плочките 25mm
Должина на плочките 90mm
Брзо загревање
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заоблени краеви за заштита од изгореници
Индикаторска сијаличка
Ротирачки кабел

ПЕГЛА ЗА КОСА ADLER AD 231

699 ден со ДДВ
Моќност: 30W
Керамички плочи
Додаток-чешел кој се отстранува

ПЕГЛА ЗА КОСА ADLER AD 2317

719 ден со ДДВ
Моќност 35W
Максимална моќност 200W
Максимална температура: 200ordm,C
Брзо загревање (PTC)
Керамички плочи 25 х 90mm
Off/On прекинувач
Заклучување
за лесно складирање
Индикаторска сијаличка
Ротирачки кабел

ПЕГЛА ЗА КОСА ADLER AD 2318

1099 ден со ДДВ

Моќност: 35W
Максимална моќност: 120W
Керамичките плочи
Брзо загревање (PTC)
Регулирање на температурата: 150°C - 230°C
Инфрацрвен зацврстувач за коса
Инфрацрвената технологија, рамномерно ја дистрибуира топлината
Заоблените рабови кои спречуваат изгореници

ПЕГЛА ЗА КОСА ADLER AD 251

739 ден со ДДВ
Kерамички плочи Моќност: 45W Брзо загревање Копче за On/Off Индикатор Ротирачки кабел Ергономски дизајн

ПЕГЛА ЗА КОСА ADLER AD 261

899 ден со ДДВ
Kерамички плочи Моќност: 45W Брзо загревање Копче за On/Off Индикатор Ротирачки кабел Ергономски дизајн Прилагодлива температура: 80-230°

ПЕГЛА ЗА КОСА CAMRY CR 2314

899 ден со ДДВ
Моќност: 40W
Контрола на температура: 80-220C
Керамичките плочи
обезбедуваат безбедно зацрвстување на косата
Заоблени рабови што спречуваат изгореници
Ергономски дизајн
Напојување: 220V-240V ~ 50Hz

ПЕГЛА ЗА КОСА CAMRY CR 99

1309 ден со ДДВ
Моќност: 180W Бели керамички плочи Подесување на температурата од 130 до 210° Можност за работа на пареа Модерен ергономски дизајн Кабел за напојување со кука за закачување

ПЕГЛА ЗА КОСА DYSON CORRALE DARK/ NICKEL FUCHSIA

34990 ден со ДДВ
3 нивоа на температура 165C, 185C, 210C Време на полнење (90%) 40 мин Време на полнење (100%) 70 мин Време за безжично користење до 30 мин Флексибилни плочки Зачувување на косата и бојата на косата 4-cell-lithium-ion батерија Користење со или без кабел

ПЕГЛА ЗА КОСА GORENJE HS 110 BK

1890 ден со ДДВ
LCD екран Kерамички плочки Куќиште: Пластично Приклучна моќ: 55 W Кабел кој ротира 360° Приклучна моќ(V): 110-240 V Должина на приклучен кабел: 1,8 m Дополнителна нега со јонизатор

ПЕГЛА ЗА КОСА GORENJE HS 110 PR

1890 ден со ДДВ
Моќност: 55 W
Kерамички (подвижни) плочки
Должина на плочките: 110mm
Дополнителна нега со јонизатор
Moжност за закачување
Кабел кој се ротира 360?C
Едноставно електронско управување,LCD екран-син
Заклучување
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
Должина на приклучен кабел: 1,8 m
Димензии (ШxВxД): 33,5X8,5X3,5cm

ПЕГЛА ЗА КОСА GORENJE HS 90 BG

1490 ден со ДДВ
Дополнителна нега со јонизатор
Moжност за закачување
Кабел кој се ротира 360°
Подвижни плочки
Материјал на плочките: керамички плочки
Должина на плочките: 90 mm
Едноставна механичка контрола
Заклучување
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
Приклучна моќ: 43 W
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 1,8 m
Димензии (ШxВxД): 31 × 7,5 × 3,5 cm

ПЕГЛА ЗА КОСА MESKO MS 2311

639 ден со ДДВ
Моќност: 32 W
Прекинувач за вклучување/исклучување
Керамички плочки
Ширина на плочките 20mm
Должина на плочките 90mm
Брзо загревање (PTC)
Комфорен држач и ергономски дизајн
Индикаторска сијаличка
Ротирачки кабел

ПЕГЛА ЗА КОСА MESKO MS 2315

699 ден со ДДВ
Моќност: 20W
Максимална моќност 350W
Прекинувач за вклучување/исклучување
Керамички плочки
Ширина на плочките 23mm
Должина на плочките 90mm
Брзо загревање (PTC)
Комфорен држач и ергономски дизајн
Индикаторска сијаличка
Ротирачки кабел 360 степени

ПЕГЛА ЗА КОСА REMINGTON S 6505

2890 ден со ДДВ
Заоблен дизајн идеален за виткање и зацрвстувањето
Керамички плочи
Дигитален дисплеј 150ordm,C-230ordm,C
Функција за заклучување на температурата
Функција за зголемување на температурата

ПЕГЛА ЗА КОСА SEVERIN 0614

1090 ден со ДДВ
On/Off switch со две поставки до температура 180 ?C
Керамички плочки обложени за дополнителна топлина
Димензии на плочките: 25x90mm
Пилот светлината
Брзо загревање на плочките
Специјални брава за патување и простор за заштеда на простор
Јамка за закачување
Боја: црна/виолетова

ПЕГЛА ЗА КОСА SEVERIN 0621

799 ден со ДДВ
Максимална температура до 180?C
Керамички плочки обложени за дополнителна топлина
Димензии на плочките: 14x60mm
Брзо загревање на плочките
Специјални брава за заклучување
корисна за патување и простор за заштеда на простор
On/Off копче