Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

КУЈНСКИ РОБОТ GORENJE MMC1005W

10590 ден со ДДВ
Моќност на моторот: 1000 W
AC мотор за сигурно работење
Нивоа на работа: 6/Капацитет на сад: 4.8L
On-Оff копче/Сигурносен прекинувач
Автоматска ротација/3D мешање
Рачка на садот/Заштитен капак
Заштита од прегревање
Додатоци : 5/Вакумски ногарки
802198

МУЛТИПРАКТИК GORENJE MMC700W

8790 ден со ДДВ
Кујнски робот моќност: 700 W Капацитет на садот: 4 l/3D мешање AC мотор за сигурно работење Број на брзини за лесно ракување: 6 On/off копче/Автоматска ротација Додатоци за мешање, матење, месење: 3 Заштита од прегревање/Сигурносен прекинувач
21848

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КУЈНСКИ РОБОТ MESKO MS 4217

5590 ден со ДДВ
Систем за мешање: планетарен
Максимална моќност: 1200 W
Број на брзини: 6/Број на додатоци: 4
Сад: нерѓосувачки челик/Капацитет: 3.5 L
Штитник против прскање,
со отвор за додавање состојки
Заштита од преоптоварување на моторот
800911