Се прикажуваат 1–24 од 50 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЕГЛА НА ПАРЕА MAX AT 3351

1099 ден со ДДВ
Моќност: 2600W Резервоар за вода: 350ml Должина на кабел: 1.5m Керамичка плоча Систем против: каменец и капење Функција: Самочистење

ПЕГЛА НА ПАРЕА MAX AT 4273

859 ден со ДДВ
Моќност: 2000W Резервоар за вода: 230ml Должина на кабел: 1.5m Керамичка плоча Систем против: каменец и капење Функција: Самочистење

ПАРЕН ГЕНЕРАТОР PHILIPS GC 6709-20

7399 ден со ДДВ
Парен Генератор Моќност: 2400W Капацитет на резервот: 1,3Л Притисок на пареата: 5,2 bar Ударна пареа 200gr/min Регулирачка пареа 110gr/min Керамичка плоча Должина на кабел 1.65м Боја: Сино Бела

ПАРЕН ГЕНЕРАТОР PHILIPS GC 7831-20

11999 ден со ДДВ
Парен Генератор OptimalTemp технологијата: без подесување на температурата 100% без изгореници: гарантирано за сите материjали за пеглање Моќност: 2400W Капацитет на резервоар за вода: 1.5л Притисок на пареата:5.8 bar Ударна пареа 330gr/min Регулирачка пареа 120gr/min Керамичка плоча SteamGlide Plus Smart Calc систем за чистење на бигор Систем за заклучување Автоматско исклучување Должина на кабел 1.8м Боја: Сино Бела

ПАТНА ПЕГЛА ADLER AD 5015

719 ден со ДДВ
Моќност: 700W Рачка на преклопување Не леплива плоча Подесувач на температурата Ергономски и лесен за ракување

ПАТНА ПЕГЛА НА ПАРЕА CAMRY CR 5024

999 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W Не леплива плоча Рачка на преклопување Прилагодување на температира

ПАТНА ПЕГЛА НА ПАРЕА SEVERIN 3234

1199 ден со ДДВ
Моќност: 1000 W Капацитет на садот за вода: 50 мл Можност за пеглање со и без пареа Вертикално пеглање
со вертикална пареа Плоча од нерѓосувачки челик Двоен напон:115 или 230 V Термостат Пилот светко Преклопување на рачката Транспарентен резервоарот за вода Чаша за мерење вода

ПЕГЛА НА ПАРЕА BOSCH TDA102411C

2490 ден со ДДВ
Моќност: 2400 W Капацитет на садот за вода: 140 мл Променлива пареа до 30 g / min. Вертикална пареа до 75 g / min. Спреј функција Систем за само чистење Отстранлив транспарентен резервоарот за вода Плоча со керамичка подлога

ПЕГЛА НА ПАРЕА ADLER AD 5012

999 ден со ДДВ
Моќност: 2200W Керамичка подлога Самочистење Кабел 3m Резервоар за вода: 230ml Систем против создавање каменец Ергономски дизајн

ПЕГЛА НА ПАРЕА ADLER AD 5014

1099 ден со ДДВ
Моќност: 2200W Керамичка подлога Самочистење Кабел 3m Резервоар за вода: 280ml Систем против создавање каменец Ергономски дизајн Подесувач на температура

ПЕГЛА НА ПАРЕА ADLER AD 5019

759 ден со ДДВ
Нелеплива плочка Прилагодување на температурата Моќност 1600 W Пеглање на пареа 10gr/мин. Спреј 0,5 g Резервоар за вода: 100 ml

ПЕГЛА НА ПАРЕА ADLER AD 5022

1199 ден со ДДВ
Максимална моќност: 3000W Моќност: 2200W Високо квалитетна керамичка подлога Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата Континуирана паре Вертикално испуштање на пареа и пеглање Самочистење Професионален кабел за напојување од 3 метри Континуиран млаз Млаз пареа

ПЕГЛА НА ПАРЕА ADLER AD 5030

1399 ден со ДДВ
Керамичка плоча Прилагодување на температурата Моќност 3000 W Пеглање на пареа 70gr/мин. Спреј 0,5 g Резервоар за вода: 310 ml Кабел: 3m

ПЕГЛА НА ПАРЕА ADLER AD 5032

1839 ден со ДДВ
Моќност: 3000 W Функции: 5 Капацитет на резрвоар: 350 ml Спреј функција 0,5g Керамичка плоча Систем за самочистење Автоматско исклучување Систем против создавање на каменец Систем против капење

ПЕГЛА НА ПАРЕА BEKO BKK 2140

1990 ден со ДДВ
Пегла на пареа Јачина 2400w INOX грејна плоча Резервоар за вода 320ml Регулатор за температура и пареа Контрола на јачината на пареа Спреј функција Систем против бигор

ПЕГЛА НА ПАРЕА BOSCH TDA3026110

3355 ден со ДДВ
Моќност: 2600 W Плоча за пеглање “Palladiumglissee” со отвори за пареа за совршено пеглање “autoshutoff” автоматско сигурносно исклучување на апаратот
кога не се употребува подолго време “Permanent steam”: константно висока количина на парата (40г/мин) Количина на парниот облак: 160 г/мин Вертикална пареа Варијабилно подесива трајна пареа (положби-6) Безстепенско подесување на температурата 3AntiCalc: триструка функција за чистење со функциите selfclean
cal’c and clean и вграден anticalc систем “sensor dripstop” сензорско спречување на капењето Ергономски дизајн за полесно пеглање Рачка / копче за бирање на температурата soft touch Голем отвор за долевање на вода Долг текстилен приклучен кабел ( 2 м) со флексибилен спој Прозирен резервоар за вода 320 мл Функција на прскање Димензии:150 x 280 x 121 mm

ПЕГЛА НА ПАРЕА BOSCH TDA3024010

2595 ден со ДДВ
Моќност: 2400W
Количина на парниот облак: 130 г/мин
Вертикална пареа
Варијабилно подесива трајна пареа (положби 0/1/2)
Безстепенско подесување на температурата
3AntiCalc: триструка функција за чистење со функциите selfclean
calc and clean и вграден anticalc систем
Голем отвор за долевање на вода
Долг текстилен приклучен кабел ( 2 м) со флексибилен спој
Прозирен резервоар за вода 320 мл
Функција на прскање
Систем за само чистење
Плоча со керамичка подлога
Боја: црвено/бела

ПЕГЛА НА ПАРЕА CAMRY CR 5018

1499 ден со ДДВ

Моќност: 3000 W
Капацитет на садот за вода: 320 мл
Керамичка навлака на плоча
Вертикално пеглање
Систем за само чистење
Систем против создавање на каменец
Систем против капење
Автоматско исклучување

Функции:

*Anti-Drip е функција која се користи за пегање на ниска температура за да не дојде до оставање на дамки на облеката.
*Можноста за вертикално пеглање.
 Идеална за пеглање на завеси кои се веќе поставени
 Или пак да ги направите последните корекции на облеката што е на закачалка
*Anti-Calc е специјален филтер што ја омекнува водата. Овој филтер е траен и нема потреба да се заменува.
*Self-cleaning - Функцијата за самочистење,
 Функција која овозможува да се отстранат сите соли и минерали што се 
 наталожени во комората за пареа за време на пеглањето, тоа значително го продолжува животниот век на уредот.

ПЕГЛА НА ПАРЕА CAMRY CR 5025

1599 ден со ДДВ
Моќност: 300w Керамичка плоча 235 x 122 mm Систем против создавање на каменец Систем против капење Самочистење Вертикално испуштање на пареа Пеглање со или без пареа Функции: *Anti-Drip е функција која се користи за пегање на ниска температура за да не дојде до оставање на дамки на облеката. *Можноста за вертикално пеглање. Идеална за пеглање на завеси кои се веќе поставени Или пак да ги направите последните корекции на облеката што е на закачалка *Anti-Calc е специјален филтер што ја омекнува водата. Овој филтер е траен и нема потреба да се заменува. *Self-cleaning - Функцијата за самочистење, Функција која овозможува да се отстранат сите соли и минерали што се наталожени во комората за пареа за време на пеглањето
тоа значително го продолжува животниот век на уредот.

ПЕГЛА НА ПАРЕА GORENJE SIH 1100 TBT

1090 ден со ДДВ
Моќност: 1.100 W Perfect Glide површина за пеглање Можност за суво пеглање Индикатор на температура Сад за дозирање вода Гумени ногарки за стабилност Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l Должина на приклучен кабел: 1,9 m Димензии (ШxВxД): 8,4 × 9,3 × 17,8 cm Нето тежина на апаратот: 0,4 kg Бруто тежина на апаратот: 0,7 kg

ПЕГЛА НА ПАРЕА GORENJE SIH 2200 BLC

1607 ден со ДДВ
Моќност на грејачот: 2.200 W Функција самочистење Индикатор на температура Сад за дозирање вода Должина на приклучен кабел: 2,5 m Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l

ПЕГЛА НА ПАРЕА GORENJE SIH 2200 DGT

1750 ден со ДДВ
Јачина:2200 W Можност за суво пеглање Вртење на приклучниот кабел: 360 ° Волумен на резервоарот за вода: 0.28 Литри Функција прскање Темно сива боја Индикатор на температура Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 90 g/min Долевање на вода во текот на пеглањето Систем против собирање на воден каменец Систем против прокапување

ПЕГЛА НА ПАРЕА GORENJE SIH 2200 RBC

1890 ден со ДДВ
Jачина:2200 W Индикатор на температура Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 90 g/min Волумен на резервоарот за вода: 0.28 Литри Долевање на вода во текот на пеглањето Систем против собирање на воден каменец Систем против прокапување Можност за суво пеглање Вртење на приклучниот кабел: 360 ° Функција прскање Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

ПЕГЛА НА ПАРЕА GORENJE SIH 2600 BLC

2790 ден со ДДВ
Jачина:2600 W Индикатор на температура Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 95 g/min Волумен на резервоарот за вода: 0.35 Литри Долевање на вода во текот на пеглањето Систем против собирање на воден каменец Систем против прокапување Можност за суво пеглање Вртење на приклучниот кабел: 360 ° Функција прскање Автоматско исклучување за дополнителна сигурност