Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

МИНИ ШПОРЕТ MBS БЕЛ

11490 ден со ДДВ
Моќност: 3.6 KW
Капацитет: 20.7 kg
Грејни плочи: 145-1000W/180-1500W
Грејач на рерна: 550 W
Димензии на рерна: 20.5×36.7×32.5 cm
Димензии: 31.5 x 57 x 35 cm


10230

МИНИ ШПОРЕТ MBS ЦРН

11490 ден со ДДВ
Моќност:3.6KW
Грејач на рерна:550W
Грејни плочи:145-1000W/180-1500W
Димензии на рерна: 205x367x325
Димензии на шпорет: 315x570x350

16911

МИНИ ШПОРЕТ RG2402 БЕЛ

6499 ден со ДДВ
Волумен на рерна: 35 l Температура на рерната: 80-250 °C Грејни зони: 2/1000 W + 1500 W Двојно застаклена врата Функции на рерна/рингли: 3 Грејачи 2 (горен и скриен долен) Димензии на шпорет: 51 х 40 х 35 cm Димензии на рерна: 38 х 35 х 24 cm
803970

МИНИ ШПОРЕТ RG2402 СИВ

6499 ден со ДДВ
Волумен на рерна: 35 l Температура на рерната: 80-250 °C Грејни зони: 2/1000 W + 1500 W Двојно застаклена врата Функции на рерна/рингли: 3 Грејачи 2 (горен и скриен долен) Димензии на шпорет: 51 х 40 х 35 cm Димензии на рерна: 38 х 35 х 24 cm
803971

МИНИ ШПОРЕТ RGLUX RG 4004 W

6639 ден со ДДВ
Волумен на рерна: 40l
Функции на рерна: 3
Рингли: 2 /145-1000w/180-1500w
Функции на рингли: 3
Горен и долен грејач: 2
Термостат: 300
Димензии (ШхВхД): 52х36х48 cm
800375

МИНИ ШПОРЕТ АLFА PLАМ (ЕЛЕКТРИЧЕН)

11960 ден со ДДВ
Моќност: 3800W
Две електрични плочи
Електрична рерна
Големина на рерната: 26,4L
Двојно стакло на рерната
Димензии на рерната: 400x300x220mm
Димензии на шпоретот: 550x360x380mm
17795