Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ BLIST SAHARA 17 ЦРВЕНА

121419 ден со ДДВ
Капацитет: 150 KW/Излезна моќ: 17.55W
Површина на загревање: 90-118 m2
Димензии: 585 x 700 x 1055 mm
Резервоар: Пелет 30kg/Вода 29L
Пречник на димен отвор: 80 mm
24134

ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ BLIST TERA 22 СИВА

134689 ден со ДДВ
Капацитет: 150W/Излезна моќ: 21.63kW
Површина на загревање: 110-140 m2
Димензии: 585 x 800 x 1250 mm
Резервоар: Пелет 45kg/Вода 35L
Пречник на димен отвор: 80 mm
Време на работа со полн резервоар: 30h
LCD дисплеј во бои
20448

ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 40

198969 ден со ДДВ
Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW
Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm
Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L
Пречник на димен отвор: 120 mm
Време на работа со полн резервоар: 30h
LCD дисплеј во бои
25652