Се прикажуваат 1–24 од 26 резултати

Прикажи 9 24 36

UV LED ЛАМБА ЗА КОМАРЦИ CAMRY CR 7937

1179 ден со ДДВ
UV LED светилка со бранова должина 395nm/Ефикасна заштита од инсекти/USB- приклучок со вклучен микро USB кабел/ Површина на работа до 100 m2/LED светилка со животен век од 10.000 часа/ Отстранлив сад за инсекти кој лесно се чисти/Поврзете го уредот со USB- приклучокот 10-20 минути пред да го вклучите светлото/Тивко работење: 45 dB/ Моќност на уредот: 2.5 W/Номинален излез: DC 5V 1A/Димензии: 12 x 12 x 22.2 cm
801471

UV LED ЛАМБА ПРОТИВ КОМАРЦИ ADLER AD 7939

2249 ден со ДДВ
Безбедно за луѓето и животните Високонапонски блескави зраци против инсекти 1200 V Електронски трансформатор и баласт 365nm УВ светлина за привлекување инсекти Површина на работа до 30 м2 Времетраење на УВ ламбата од мин. 5000 часа Вид на флуоресцентна светилка: 4W T5 (заменлив), 2 парчиња Моќност на уредот: 8 W
803207

АПАРАТ ПРОТИВ ИНСЕКТИ CAMRY CR 7936

949 ден со ДДВ
395nm UV LED светло за инсекти
Површина на работа: до 100 m2
Траење на LED светилка од 10.000 часа
Тивко работење < 45 dB
Моќност на уредот: 4 W
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Тип на приклучок: Type C
26321

КОНЕКТОР ЗА ЦРЕВО FARM 1/2 ПВЦ СО СТОП ФУНКЦИЈА P5

50 ден со ДДВ
Конектор изработен од полимер и гума Стандарден приклучок за црева
803986

КОНЕКТОР ЗА ЦРЕВО FARM 3/4 ПВЦ СО СТОП ФУНКЦИЈА P5

59 ден со ДДВ
Конектор со стоп вентил Изработен од полимер и гума Стандарден приклучок за црева
803987

МОТАЛКА ЗА ЦРЕВО ГОЛЕМА MCV FARM

1190 ден со ДДВ
Моталка за црево изработена од полимер 2 тркала за лесно движење За црево со пречник од 1/2'' Mоже да се намота максимум 45 m црево За црево со пречник од 5/8'' максимум Mоже да се намота максимум 35 m црево
803983

МОТАЛКА ЗА ЦРЕВО МАЛА MCM FARM

990 ден со ДДВ
Моталка за црево изработена од полимер За црево со пречник од 1/2'' Mоже да се намота максимум 35 m црево За црево со пречник од 3/4'' максимум Mоже да се намота максимум 25 m црево
803982

ОСВЕЖУВАЧ ЗА КЛИМА УРЕД BLUE OCEAN AREON 416116

120 ден со ДДВ
ОСВЕЖУВАЧ НА ВОЗДУХ Дизајниран за употреба во клима уреди. Создава пријатен мирис и освежувачко расположение.
802471

ОСВЕЖУВАЧ ЗА КЛИМА УРЕД LOVELY HOME AREON 416115

129 ден со ДДВ
ОСВЕЖУВАЧ НА ВОЗДУХ Дизајниран за употреба во клима уреди. Создава пријатен мирис и освежувачко расположение.
802470

ОСВЕЖУВАЧ ЗА КЛИМА УРЕД VANILLA AREON 41699

120 ден со ДДВ
ОСВЕЖУВАЧ НА ВОЗДУХ Дизајниран за употреба во клима уреди. Создава пријатен мирис и освежувачко расположение.
802472

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ BLACK CRYSTAL AREON 41660

310 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802461

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ BUBBLE GUM AREON 416312

310 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802457

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ FRENCH GARDEN AREON 416300

230 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 50ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802465

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ LILAC AREON 41659

310 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802459

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ OSMANTHUS AREON 416301

249 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 50ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802467

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ SPA AREON 416302

230 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 50ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802468

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ SPRING BOUQUET AREON 41662

310 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802464

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ SUNNY HOME AREON 41658

339 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802458

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ VANILLA AREON 41661

339 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802463

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ VIOLET AREON 416303

230 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 50ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802469

ПОСТОЉЕ MELICONI BASE SPACE BASKET

3399 ден со ДДВ
Максимална тежина на носивост: 250 kg Отстранлива жичена корпа капацитет: 32 kg Вклучува безбедносен појас од 6 метри Димензии (ШxД): 60x60 cm/Растојание 55 cm Апаратот е поставен на 31 cm од подот Прилагодливи гумирани ногарки 4 Технополимерна структура која не рѓосува
803739

ПОСТОЉЕ MELICONI TORRE PRO L60

2399 ден со ДДВ
Максимална тежина на носивост: 250 kg Комплет за преклопување со технополимер Поставување на машината за сушење над машина за перење Капацитет на полицата за извлекување: 10 kg Вклучува безбедносен појас од 6 метри Метална брава без отвори за копчиња Претходно склопен и брз за инсталирање Димензии (ШxД): 60 x 55 cm
803738

ПОСТОЉЕ MELICONI TORRE STYLE L60

1499 ден со ДДВ
Максимална тежина на носивост: 250 kg Комплет за преклопување со технополимер Поставување на машината за сушење над машина Вклучува безбедносен појас од 6 метри Метална брава без отвори за копчиња Претходно склопен и брз за инсталирање Димензии (ШxД): 60 x 55 cm
803737

ПОСТОЉЕ СО ТРКАЛЦА MELICONI BASE WASH PRO

2599 ден со ДДВ
Максимална тежина на носивост: 250 kg Дополнителен блок помеѓу металните плочи, за да се намали нивото на бучава Прилагодлива длабочина од 44 до 60 cm Основа со тркала што овозможува лесно ракување Странични сопирачки што се отстрануваат Метален држач со тркала и рачки за заклучување
803736