Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX VF 1200F

9599 ден со ДДВ
Капацитет: 63 L
Ентериер на замрзнувачот: 3 фиоки
Механичка контрола
Cистем за ладење: Less Frost
Мануелен систем за одмрзнување
Ниво на бучава: 41 dB
Димензии (ШxВxД): 480 x 821 x 510 mm
801677

ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ СО 3 ФИОКИ VOX VF 1200

9390 ден со ДДВ
Класа на енергија: A+
Фиока за брзо замрзнување
Антибактериска заштита
Бруто капацитет на уредот: 64 l
Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
Капацитет на замрзнување: 4 kg
Димензии (ШxВxД): 480 x 821 x 510 mm


15779

ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ СО 6 ФИОКИ VOX VF 2500

16990 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+
Бруто зафатнина: 210L
Нето зафатнина: 182L
6 проѕирни фиоки
Фиоки за брзо замрзнување
Сад за лед
Антибактериска заштита
Димензии: 144х54х60 см
15780