Се прикажуваат 1–24 од 27 резултати

Прикажи 9 24 36

БЛЕНДЕР СЕТ SIEMENS MQ67110 + МИКСЕР MQ96500 + СЕЦКО MR008B1

7369 ден со ДДВ
Блендер
Моќност: ‎750 W
Миксер
Моќност: ‎500 W
Сецко
Моќност: ‎400 W
15598

КУЈНСКИ РОБОТ GORENJE MMC 1500 PS (BF)

9990 ден со ДДВ
Кујнски робот моќност: 1500 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот: 7 l/ Број на брзини за лесно ракување: 8 On/off копче/Автоматска ротација Додатоци за мешање, матење, месење: 3 Заштита од прегревање/Сигурносен прекинувач
803610

МИКСЕР ADLER AD 4201 G

1339 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:5
Турбо копче
Маталки од нерѓосувачки челик
Mаталки за мешање:2
Маталки за тесто:2

10369

МИКСЕР ADLER AD 4205

1399 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Маталки од нерѓосувачки челик
Копче за ослободување на додатоците
17834

МИКСЕР ADLER AD 4205 B

1399 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Маталки од нерѓосувачки челик
Копче за ослободување на додатоците

10612

МИКСЕР ADLER AD 4212

1819 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Копче за ослободување на маталките
Додаток рачен блендер
21773

МИКСЕР BOSCH MFQ 3030 S

2390 ден со ДДВ
Моќност: 350 W Број на брзини: 4 Турбо функција Маталки од нерѓосувачки челик Mаталки за мешање:2 Маталки за тесто:2
16186

МИКСЕР GORENJE M 360 CW

1929 ден со ДДВ
Моќност:345W
AC мотор
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Маталки од нерѓосувачки челик
25847

МИКСЕР GORENJE M 420 CW

2039 ден со ДДВ
Моќност:450W
AC мотор
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Маталки од нерѓосувачки челик
25834

МИКСЕР GORENJE M 450 WS

3690 ден со ДДВ
Моќност на моторот: 450 W
AC мотор за сигурно работење
On/off копче/Турбо-копче
Број на брзини за ракување: 5
Додатоци: 2 пара маталки
Капацитет на садот: 2 l
Куќиште: Пластика + метал
Должина на приклучен кабел: 1,5 m
22249

МИКСЕР GORENJE M 460 CBK

2139 ден со ДДВ
Моќност:450W
AC мотор
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Маталки од нерѓосувачки челик
25833

МИКСЕР MAX HM 301 W

990 ден со ДДВ
Максимална моќност: 250 W Број на брзини: 7 Додатоци: 2 пара маталки Mаталки за мешање: 2 Маталки за тесто: 2 Копче за вадење на маталките
803163

МИКСЕР MAX HM 3511

1249 ден со ДДВ
Максимална моќност: 300 W Број на брзини: 5 Турбо функција Додатоци: 2 пара маталки Mаталки за мешање: 2 Маталки за тесто: 2 Копче за вадење на маталките
801750

МИКСЕР MAX HM-300SS

999 ден со ДДВ
Максимална моќност: 300 W Број на брзини: 5 Хромирани маталки: 2 пара Mаталки за мешање: 2 Маталки за тесто: 2 Копче за вадење на маталките
803169

МИКСЕР ROSBERG R51110G

990 ден со ДДВ
Моќност: 200 W Напојување: 220-240 V Број на брзини: 7 Хромирани маталки 2 за тесто/2 за крем Копче за ослободување на маталки Лесен за употреба и чистење
802725

МИКСЕР SEVERIN HM 3820

КЛУБ ЦЕНА

Original price was: 1990 ден.Current price is: 1599 ден. со ДДВ
Моќност: 300 W
Нивоа на брзина: 5
Ниво на брзина: турбо
Маталки за мешање:2
Маталки за тесто:2
Копчето за ослободување на маталките
13547

МИКСЕР SEVERIN HM 3827

КЛУБ ЦЕНА

Original price was: 1529 ден.Current price is: 1199 ден. со ДДВ
Моќност 200W Брзини 5 Куќиштепластично Копче за полесно ослободување на маталките Маталки за мешање2 Маталки за тесто 2 Тежина0.9kg
58

МИКСЕР SEVERIN HM 3830

КЛУБ ЦЕНА

Original price was: 1829 ден.Current price is: 1699 ден. со ДДВ
Моќност 400W Брзини 5 Турбо копче Два типа (два пара) маталки од нерѓосувачки челик Копче за брзо отстранување на маталките Флексибилен спирален кабел Мека и компактна рачка Комбинација од нерѓосувачки челик и пластика (црна и бела)
24712

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ ADLER AD 4202

2039 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Маталки од нерѓосувачки челик
10370

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ ADLER AD 4206

2129 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:5
Турбо копче
Маталки за мешање:2
Mаталки за тесто:2
Маталки од нерѓосувачки челик
12829

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ MAX HM-302WB

1299 ден со ДДВ
Максимална моќност: 250 W Број на брзини: 7 Иноксен сад/Турбо функција Додатоци: 2 пара маталки Mаталки за: мешање 2/тесто: 2 Копче за вадење на маталките Копче за безбедносно отстранување на миксерот
803167

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ MAX HMB 3566

1739 ден со ДДВ
Максимална моќност: 300 W Број на брзини: 5 Капацитет на садот: 2.5 L Турбо функција Додатоци: 2 пара маталки Mаталки за: мешање 2/тесто: 2 Копче за вадење на маталките
801751

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ MAX MS 3566

1599 ден со ДДВ
Моќност: 300W Брзини: 5 Капацитет на садот: 2.5L Турбо функција Mаталки за мешање: 2 Mаталки за тесто: 2

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ SEVERIN HM 3810

КЛУБ ЦЕНА

Original price was: 2349 ден.Current price is: 1999 ден. со ДДВ
Моќност: 300 W
Нивоа на брзина: 5
Вклучувајќи ниво турбо копче
Вртежи во минута: 1.600 rpm
Отстранлив пластичен сад
Додатоците: 2-пара маталки,
од нерѓосувачки челик

13222