Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

ЛЕДОМАТ GORENJE IMD1200W

8990 ден со ДДВ
Големина на коцка лед: XL Волумен на сад за вода: 1.8 l Дневна количина на лед: 12 kg Брзината на правење коцки мраз: 9 min Индикатор за ниско ниво на вода Индикатор за ниво на лед Вклучени додатоци: Шпатула
800037

МИНИ БАР MUHLER MB51WF

6290 ден со ДДВ
Вкупен волумен: 41 L Енергетска класа: F Реверзибилна врата Фрижидер: 1 полица, 2 полици за врата Нето тежина: 14 kg Годишна потрошувачка на енергија: 99 kWh Димензии (ШxВxД): 440 x 515 x 475 mm
803271

МИНИ БАР VIVAX MF-45

8599 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+
Нето зафатнина на ладилникот: 37 L
Нето зафатнина на замрзнувачот: 4 L
Број на полици во ладилникот: 1
Димензии (ШxВxД): 45х492x×472 mm
Идеален за хотелски соби
камп приколки

викендици и деловни простории.
801560

ФРИЖИДЕР GORENJE R 4141 PW

15490 ден со ДДВ
Енергетска класа: F Приклучна моќ: 70 W Вкупен нето капацитет: 242 l Полици на врата 4/Сад за јајца 1 Полици во ладилник 4 Длабока фиока за одржување 1 ЛЕД осветлување Димензии (ШxВxД): 550 x 1434 x 542 mm
803257

ФРИЖИДЕР GORENJE R619FEW5

28990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+
Вкупен нето капацитет: 398 l
Отвoрање на врата: Лево/десно
Брзо ладење/Автоматско одмрзнување
EcoMode: Штедлива програма
CrispZone: Фиока со регулација на влажност
Димензии (ШxВxД): 59,5×185×66,3 cm
801797

ФРИЖИДЕР VOX KS 2830 SF

15099 ден со ДДВ
Нето капацитет: 255 L
Контрола на работа: Механичка
Систем за одмрзнување: Автоматски
Систем за ладење: Статичен
Внатрешност: 5 стаклени полици,
1 фиока
4 полици на врата.
Антибактериска зштита
Димензии (ШхВхД): 540 x 1455 x 595 mm
801810

ФРИЖИДЕР VOX KS 2800 SG

13999 ден со ДДВ
Автоматски систем за одмрзнување
Внатрешност: 5 стаклени полици
Нето капацитет: 250 l
Анти-бактериска заштита
Бучност: 42 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 540 x 1440 x 595 mm
25877

ФРИЖИДЕР VOX KS 2830 F

14499 ден со ДДВ
Нето капацитет: 255 L
Контрола на работа: Механичка
Систем за одмрзнување: Автоматски
Систем за ладење: Статичен
Антибактериска зштита
Внатрешност: 5 стаклени полици,
1 фиока
4 полици на врата.
Димензии (ШхВхД): 540 x 1455 x 595 mm
801809

ФРИЖИДЕР ЛАДИЛНИК GORENJE R615FEW5

18990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+
Вкупен нето капацитет: 271 l
FrostLess: Помало собирање на мраз
Лево/десно отворање на врата
Штедлива програма: EcoMode
Странично ЛЕД светло
Димензии (ШxВxД): 595x1450x592 mm
802326