Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

СЛУШАЛКИ MSI ICARUS C305

879 ден со ДДВ
Слушалки gaming
Модел PHO MSI ICARUS C305
Фрекфенција 20Hz-20Hz
Моќност на звук 105dB (-38+-3dB)
Кабел 2,1

СЛУШАЛКИ PHO MSI STYLE BLACK

549 ден со ДДВ
Слушалки со вграден микрофон
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 105plusmn,3dB
Осетливост на микрофонот: 55dB
Кабел: 1,5m Боја:црни

СЛУШАЛКИ MS ICARUS C510 GAMING

1080 ден со ДДВ
Опсег на фреквенција (Hz): 20 Hz-20 kHz Чувствителност (db): 123db ± 3db Импеданса (ом): 32 ± 15Ω USB порта + 1x3.5 mm Кабел со контрола на звук 2 m LED осветлување: Црвено Компатибилни со: Windows 7, Nintendo Switch, PS4, Xbox One

СЛУШАЛКИ MS ICARUS C515 GAMING БЕЛИ

1090 ден со ДДВ
Опсег на фреквенција (Hz): 20 Hz-20 kHz Чувствителност (db): 123db ± 3db Импеданса (ом): 32 ± 15Ω USB порта + 1×3.5 mm Кабел со контрола на звук 2 m LED осветлување: Плаво Компатибилни со: Windows 7, Nintendo Switch, PS4, Xbox One

СЛУШАЛКИ MS ICARUS C530 GAMING БЕЛИ

1030 ден со ДДВ
Опсег на фреквенција (Hz): 20 Hz-20 kHz Чувствителност (db): 120db ± 3db Импеданса (ом): 32 ± 2Ω USB порта + 1x3.5 mm Кабел со контрола на звук 2 m LED осветлување Kомпатибилен со Windows 7, Nintendo Switch, PS4 и Xbox One

СЛУШАЛКИ MSI ICARUS C 500

1699 ден со ДДВ
Жичани слушалки со микрофон
Модел PHO MSI ICARUS C500,
Фреквенција 20-20 KHz,
Звук/Чувствителност 113+-3 dB,
Опсег на фреквенција на микрофон: 20-20 KHz,
Чувствителност на микрофон -58+-3 dB,
Должима на кабел 2 m,
Контролер на Моќност на звукот

СЛУШАЛКИ MSI STYLE SILVER

539 ден со ДДВ
Слушалки со вграден микрофон
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 105plusmn,3dB
Осетливост на микрофонот: 55dB
Кабел: 1,5m
Боја:црно сребрени

СЛУШАЛКИ PANASONIC RP-HF100ME-K ЦРНИ

1199 ден со ДДВ
Звучник: 30 mm Фреквентен одговор: 10Hz-23kHz Импенданса: 26 ±15%Ω Сензитивност: 103 dB/mW(at 500 kHz) Поврзување: 3.5 mm Должина на кабел: 1.2 m Тежина: 138 gr

СЛУШАЛКИ PANASONIC RP-HF100ME-W БЕЛИ

1199 ден со ДДВ
Звучник: 30 mm Фреквентен одговор: 10Hz-23kHz Импенданса: 26 ±15%Ω Сензитивност: 103 dB/mW(at 500 kHz) Поврзување: 3.5 mm Должина на кабел: 1.2 m Тежина: 138 gr

СЛУШАЛКИ PANASONIC RP-HTF295E-K ЦРНИ

1499 ден со ДДВ
Звучник: 40 mm Фреквентен одговор: 10Hz-27kHz Поврзување: 3.5 mm Должина на кабел: 5 m Тежина: 175 gr

СЛУШАЛКИ SONY MDRZX310AOB.CE7

1699 ден со ДДВ
Микрофон и далечински управувач Driver units: 30mm Должина на кабел: 1.2 m Приклучок: 3.5mm Фреквентен одговор: 10-22000 Hz Импеданса: 24 Оhm Чувствителност: 98 Db

СЛУШАЛКИ SONY MDRZX310APW.CE7

1799 ден со ДДВ
Микрофон и далечински управувач Driver units: 30mm Должина на кабел: 1.2 m Приклучок: 3.5mm Фреквентен одговор: 10-22000 Hz Импеданса: 24 Оhm Чувствителност: 98 Db

СЛУШАЛКИ SONY MDRZX310W.AE

1399 ден со ДДВ
Микрофон и далечински управувач Driver units: 30mm Должина на кабел: 1.2 m Приклучок: 3.5mm Фреквентен одговор: 10-22000 Hz Импеданса: 24 Оhm Чувствителност: 98 Db

СЛУШАЛКИ X-TRIKE 0009 GH903

950 ден со ДДВ
GAMING слушалки ps4/xboxone Осветлување: 7 бои Фреквенција: 20Hz-20000Hz Номинална моќност: 20mW Единица за микрофон: 4x1.5mm MIC чувствителност: -42db ± 3dB Конектор: 3.5mm x1 + USB сплитер

СЛУШАЛКИ X-TRIKE 0010 GH899

1250 ден со ДДВ
GAMING слушалки ps4/xboxone Осветлување: 7 бои Фреквенција: 20Hz-20000Hz Номинална моќност: 20mW Единица за микрофон: 4x1.5mm MIC чувствителност: -42db ± 3dB Конектор: 3.5mm x1 + USB сплитер