Се прикажуваат 1–24 од 26 резултати

Прикажи 9 24 36

КЛИМА HISENSE EASY SMART CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY

29990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Функција за самочистење

КЛИМА HISENSE EASY SMART CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READY

44990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 5000/5600W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика

КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW INVERTER 7KW -15C, WI-FI READY

57990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA35XR0EG/KA35XR0EW INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI

39990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3500/3900W Потрошувачка греење/ладење:1000W/890W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 580 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA50BS0EG/KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI

53990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5500/5400W Потрошувачка греење/ладење:1380W/1295W Коефициент SEER/SCOP: 7.8W/4.6W Проток на воздух: 600/950 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED

КЛИМА HISENSE QF35XW0EG/QF35XW0EW

39990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошува. греење/ладење:1040W/8105W Коефициент SEER/SCOP: 5.5W/5.1W Проток на воздух: 460/630 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED

КЛИМА HISENSE TG50XA00G-TG50XA00W INVERETER 5,5KW

38990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 1540/1550W Потрошува. греење/ладење:6000W/6250W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 1000 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.70L/h Тајмер 24h/Night mode/Турбо

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI

33990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3400/3800W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI

49990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5000/5600W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 600/880 m³ Работна температура: - 20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED

КЛИМА MAX 5.5KW MIAC-18INV-IF

33990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 1660/1630W Капацитет на ладење/греење: 5700/6500W Коефициент на SEER за ладење 6.1W Коефициент на SCOP за греење 4.7W Проток на воздух: 800/850 м3 Работна температура: -16 до 46°C Капацитет на одвлажнување: 1,5L/h

КЛИМА MIDEA 7KW MSR-24HRDN1 INVERTER

47500 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 6700/7300W Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.5L/h Тајмер 24h/Турбо/LED/Јонизатор

КЛИМА TOSOT LCLH TWH12AFC-K6DNA5F/I-TWH12AFC-K6DNA2F 12000BTU

34990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3510/3810W Коефициент SEER/SCOP: 7.1W/4.1W Проток на воздух: 700 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА TOSOT LOMO NORDIC TWH12QD-S6DBB2A/I-TWH12YD-S6DBA2A/O-12000Btu

57990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3530/4200W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 350/800 m³ Работна температура: -30 до 52°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА TOSOT LOMO NORDIC TWH18QE-S6DBB2B/I-TWH18ACE-S6DBA1A/O-18000Btu

77990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5300/6200W Коефициент SEER/SCOP: 7.5W/5.1W Проток на воздух: 1.200 m³ Работна температура: -30 до 52°C Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА TOSOT MUSE ECO LC TWH24AFD-K6DNA5A/I TWH24AAD-K6DNA1A/O 24000 BTU

53990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 6400/6600W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4.0W Проток на воздух: 850 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Јонизатор Турбо/Самодијагностика/Самочистење

КЛИМА TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B/I – TWH12AGB-K6DNA1A/O – 12000Btu

29990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3200/3400W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4.0W Проток на воздух: 590 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА TOSOT MUSE ECO TWH18AFD-K6DNA5A/I-TWH18ALD-K6DNA1A/O-18000Btu

41990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 4600/5200W Коефициент SEER/SCOP: 6.4W/4.0W Проток на воздух: 850 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА TOSOT MUSE LCLH TWH18AFD K6 DNA5I/TWH18AFD K6 DNA2I/OI

53990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 7100/7800W Коефициент SEER/SCOP: 7.0W/4.2W Проток на воздух: 1.250 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА TOSOT MUSE LCLH TWH24AFE-K6DNA5I/I-TWH24AFE-K6DNA2I/O 24000BTU

77990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 7100/7800W Коефициент SEER/SCOP: 7.0W/4.2W Проток на воздух: 1.250 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AERI SILVER MIRROR

35999 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3520/3810W Потрошувачка греење/ладење:1089W/1050W Коефициент SEER/SCOP: 7.0W/4.1W Проток на воздух: 539 m³ Работна температура: -20°C до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h Wi-Fi Ready/Јонизатор/Турбо/LED

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AERI+ INVERTER

31999 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3520/3810W Влезна моќност греење/ладење:1089W/1050W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 520 m3/h Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h WiFi Ready/Јонизатор/Самодијагностика

КЛИМА VIVAX ACP-18CH50AEMI INVERTER WI-FI R

38999 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5280/5570W Капацитет ладење/греење:6130/6740 W Коефициент SEER/SCOP: 7.1W/4.0W Проток на воздух: 840 m³ Работна температура: -15 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h WiFi/Тајмер 24h/Турбо/Sleep Mode

КЛИМА VIVAX ACP-18CH50AEMIS INVERTER

43999 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 6130/6740 W Влезна моќност греење/ладење: 1480/1539 W Коефициент SEER/SCOP: 7.1/4.0 W Проток на воздух: 840 m3/h Работна температура: -15 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h WiFi Ready/Тајмер 24h/Night mode/

КЛИМА VIVAX ACP-18CH50AERI INVERTER

47990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5280/5568W Капацитет ладење/греење:6154/6800 W Коефициент SEER/SCOP: 6.4W/4.0W Проток на воздух: 750 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h WiFi Ready/Тајмер 24h/Турбо/Sleep Mode