Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

ФРИТЕЗА ADLER AD 4905

2980 ден со ДДВ
Сад со капацитет од 1,5л
Моќност:1000W
Пилот светло
Отстранлива кошницао
Термостат
Филтер
Капак со стакло за полесно надледување

ФРИТЕЗА ADLER AD 4906

4199 ден со ДДВ
Tоплинскои изолирано куќиште
Сад со капацитет од 2,5л
Моќност:1800W
Пилот светло
Кошница со отстранлива рачка
Отстранлив сад за пржење
Термостат
Филтер
Копче за отварање на капакот,

ФРИТЕЗА CAMRY CR 4909

3159 ден со ДДВ
Моќност:2000W
Сад со капацитет од 3л
Tоплинскои изолирано куќиште
Пилот светло
Отстранливи сад за пржење и грејач
Термостат до 190С

ФРИТЕЗА MESKO MS 4910

2879 ден со ДДВ
Моќност:900W
Сад со капацитет од 1,5л
Проѕирен капак
Висококвалитетно куќиште изработено не `рѓосувачки челик
Tоплинскои изолирано куќиште
Пилот светло
Мрежа со отстранлива рачка
Отстранливи сад за пржење
Термостат

ФРИТЕЗА SEVERIN FR 2431

3490 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Капацитет:3l
Топлински изолирано челично куќиште
non-stick сад
Кошница со отстранлива рачка
Отстранлив сад за масло кој се мие во машина за садови
Длабоко пржење со капацитет од 400 g
Прилагодување на термостат до 190 ?C со безбедносен switch-off
Пилот светло и подготвен индикатор за употреба со светло
Отстранлив капак со прозорче за гледање

ФРИТЕЗА SEVERIN FR 2437

2199 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W/Tемпература до: 180°C Отстранлив сад: 2L/Капацитет: 300 gr Топлински изолирано челично куќиште Копче за автоматско отворање на капакот Прилагодна рачка/Заштита од прегревање Индикатор/Приказ на подготвеност Заменлив филтер за маснотии во капакот

ФРИТЕЗА И ФОНДУ SEVERIN FR 2408 2 во 1

1990 ден со ДДВ
Моќност: 840 W Функција 2 во 1: фритеза и фонду Фритеза со капацитет 200 гр Фонду со 6 вилушки Прилагодлива температурата до 190°C Заштита од прегревање Заменлив филтер за маснотии во капакот