Се прикажуваат 1–24 од 153 резултати

Прикажи 9 24 36

КЛИМА MAX 5.5KW MIAC-18INV-IF BEZ CEFKI

33990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 1660/1630W Капацитет на ладење/греење: 5700/6500W Коефициент на SEER за ладење 6.1W Коефициент на SCOP за греење 4.7W Проток на воздух: 800/850 м3 Работна температура: -16 до 46°C Капацитет на одвлажнување: 1,5L/h

КЛИМА MAX 5.5KW AC.AGR-18CHSA-BH

26990 ден со ДДВ
Влезна моќност на ладење: 2130W Влезна моќност на греење: 2200W Коефициент на SEER за ладење 3.22 Коефициент на SCOP за греење 3.21 Капацитет на одвлажнување: 2L/h Звученoст при ладење (Hi/Mi/Lo): 48 dBA

КЛИМА MAX 5.5KW ACAGR7-18-BR5 EKO

22990 ден со ДДВ
Фреон: R410
Енергетска класа: А
Капацитет на ладење/ греење W: 5280/5420
Капацитет (Btu/h)/W: 18000
Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење (Btu/h)/W: 3.23
Коефициент на енергетска ефикасност COP за греење (Btu/h)/W: 3,61
Проток на воздух (m3/h): 800
Звучнoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица dBA: 32/26/20
Звучнoст на надворешната единица dBA: 53
Дијаметар на цевката во гасовита фазa (mm): 1/2
Дијаметар на цевката во течна фазa (mm): 1/4
Работна температура (?C,C): -7lt,?C,Clt,43
Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 25-35m2,LED дисплеј
Димензии на внатрешната едниица (mm): 910x292x205
Димензии на надворешната единица (mm): 760x256x552

КЛИМА MAX 5.5KW ACAGR7-18-BR5 I FEEL

22990 ден со ДДВ
Влезна моќност на ладење: 4800W Влезна моќност на греење: 5300W Коефициент на SEER за ладење 3.21W Коефициент на SCOP за греење 3.61W Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h LCD Екран,LED осветлување,TIMER AUTO RESTART,TURBO, SELF DIAGNOSIS

КАЛОРИФЕР MAX KF 103

599 ден со ДДВ
Максимална моќност: 2000W
2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000W
Прилагодлив термостат
Заштита од прегревање
Индикаторска сијаличка

КАЛОРИФЕР MAX KF 580

639 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000W
Ладнен воздух
Прилагодлив термостат
Заштита од прегревање
Индикаторска сијаличка

КАЛОРИФЕР MAX KF 903

999 ден со ДДВ
2 нивоа на моќност: 750W/ 1500W
Керамички грејачи
Прилагодлив термостат
Заштита од прегревање
Индикаторска сијаличка
Сигурносно копче при превртување на уредот

ВЕНТИЛАТОР ELEKTRA EV 1601K

999 ден со ДДВ
Моќност: 40W
Брзини: 3
Пластични перки
Материјал: Метал/пластика
Дијаметар: 16 (40 см)
Должина на кабел: 1.8 m

ВЕНТИЛАТОР ELEKTRA EV 1604K-5

1099 ден со ДДВ
Моќност: 40W
Брзини: 3
Пластични перки
Материјал: Метал/пластика
Дијаметар: 16 (40 см)
Висина 1,3m

ВЕНТИЛАТОР ELEKTRA EV-1811K ЗА

1599 ден со ДДВ
Моќност: 45 W
Брзини: 3
Алуминиумски перки
Материјал: Метал/пластика
Дијаметар: 18 (46 см)
Должина на кабел: 1.8 m
Висина: 1,28-1,30m

ВЕНТИЛАТОР SINBO SF-6783

1990 ден со ДДВ
Брзини: 3 Напон: AC220-240V Фреквенција: 50/60Hz Моќност: 75W Фреквенција: 50/60Hz

КАМИН ALFA PLAM RUSTIKAL

32790 ден со ДДВ
Капацитет: 11 kW
Димензии: 720x440x820mm
Пречник на димен отвор:120mm
Волумен на загревање:183 m3
Површина на загревање:70 m2
Тежина: 125/138kg
Степен на искористеност:71,44/75,7

КАМИН BLIST B MAX 2

34990 ден со ДДВ
Моќност: 14-16 kW Нето тежина: 116kg Стакло на ложиште Гусана горна плоча Димензии: 665x440x810mm Kвадратура на загревање: 70-80m2 Страничен двоен лим со воздушна комора

КАМИН ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ RUSTIKAL ETAZ 14KW

40990 ден со ДДВ
Гориво: дрва/јаглен Топлотна сила на ложиште: 7 kW Топлотна сила на котел: 7 kW Волумен на котел: 11л Димензии (ШхВхД): 720х820х440mm Квадратура на загревање: 40-93 м2 Нето маса на производот: 137 кг

КАМИН ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM KOMO KOMPAKT 23KW

104790 ден со ДДВ
Капацитет: 23 kW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 88-147 m2 Димензии: 590 x 642 x 1222 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 30h Котел-Лим/Ложиште-Гус

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM LUKA КРЕМ 8 KW

49190 ден со ДДВ
Капацитет: 8 kW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 51 m2 Димензии: 590 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 110kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 28h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM LUKA 8KW ЦРВЕНА

55790 ден со ДДВ
Капацитет: 8 kW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 51 m2 Димензии: 590 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 28h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM LUKA 12KW

77590 ден со ДДВ
Капацитет: 12 kW Димензии: 589 x 633 x 1109 mm Пречник на димен отвор:80 mm Потрошувачка на пелети мин/макс:0.5/2.7kg/h Максимално време на работа со полн резервоар:28h Капацитет на резервоарот за пелет: 28kg Волумен на загревање: 200 m3 Површина на загревање: 77 m2 Тежина: 158/184 kg

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM LUKA КРЕМ 8KW

55790 ден со ДДВ
Капацитет: 8 kW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 51 m2 Димензии: 590 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 110kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 28h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ BLIST OPTIMA 8 EKO A

48990 ден со ДДВ
Капацитет: 180W Површина на загревање: 77 m2 Димензии: 490 x 545 x 925 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 17kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 36h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ CENTROMETAL З8 S 8KW

62190 ден со ДДВ
Моќност: 8 kW
Тежина на печката : 82 кг
Димензии: 470x476x899
Капацитет: 20L или 13 кг
Капацитет на греење од 40 до 50m2
Дијаметарот на излезните цевки fi 80
Потрошувачка на пелети 0,6-1,4 кг/ч
Ефикасност : до 92,7,