Се прикажуваат 1–24 од 63 резултати

Прикажи 9 24 36

ДВОЕН Т РАЗДЕЛНИК CML6338-1 16A250V

120 ден со ДДВ
Двоен разделник
Број на гнезда:2
Максимално оптеретување:16A/3500W
Напон:250v
Боја:бела

ДВОЕН Т РАЗДЕЛНИК COMMEL 16A250V

120 ден со ДДВ
Двоен разделник
Број на гнезда:2
Максимално оптеретување:3500W/16A
Напон:250v
Боја:црна

КАБЕЛ COMMEL ROL.HO5VV-F 3G1.5 15M 0953C

1500 ден со ДДВ
Кабелска макара на ПВЦ добош 15m – 3G1,5 Кабел: H05VV-F 3G1,5 Должина на кабелот: 15 м приклучници: 4 x 230 V ~ / 16 A Приклучок: 230 V ~ / 16 A Дијаметар на ролна: 230 мм Степен на заштита: IP20 Вградена заштита од преоптоварување – термички прекинувач

КАБЕЛ H05VV-F 3G2 5-1,5M 1X1-16A 250V 3500W

263 ден со ДДВ
Кабел: H05VV-F 3G2,5
Должина: 1,5 м
Боја: црна
Приклучок: 16 A/250 V
Макс. оптоварување: 16 A/3500W
Номинален напон: 250 V

КАБЕЛ T.F. H05VV-F 5G2 5-2M 1X3-16A 400V 10000W

679 ден со ДДВ
Трофазен поврзувачки кабел
Commel H05RR-F 5G2,5
Должина: 2 м
Приклучок: 16 A/400 V
Макс. оптоварување: 16 A/10,000W
Номинален напон: 400 V
Боја: Црна

КАБЕЛ COMMEL ROL.HO5VV-F 3G1.5 20M 0960

1300 ден со ДДВ
Кабелска макара на ПВЦ добош 20m – 3G1,5 Кабел: H05VV-F 3G1,5 Должина на кабелот: 20 м приклучници: 4 x 230 V ~ / 16 A Приклучок: 230 V ~ / 16 A Дијаметар на ролна: 230 мм Степен на заштита: IP20 Вградена заштита од преоптоварување – термички прекинувач

КАБЕЛ H05VV-F 3G2 5-2M 1X1-16 250V 3500W

303 ден со ДДВ
Кабел: H05VV-F 3G2,5
Должина: 2 м
Боја: црна
Приклучок: 16 A/250 V
Макс. оптоварување: 16 A/3500W
Номинален напон: 250 V

КАБЕЛ H05VV-F 3G2 5-2M 1X1-16 A250V 3500W

303 ден со ДДВ
Кабел: H05VV-F 3G2,5
Должина: 2 м
Боја: бела
Приклучок: 16 A/250 V
Макс. оптоварување: 16 A/3500W
Номинален напон: 250 V

КАБЕЛ H05VV-F 3G2 5-3M 1X1-16 A250V 3500W

423 ден со ДДВ
Кабел: H05VV-F 3G2,5
Должина: 3 м
Боја: бела
Приклучок: 16 A/250 V
Макс. оптоварување: 16 A/3500W
Номинален напон: 300 V

КАБЕЛ H05VV-F 3G2 5-3M 1X1-16 A250V 3500W

423 ден со ДДВ
Кабел: H05VV-F 3G2,5
Должина: 3 м
Боја: црна
Приклучок: 16 A/250 V
Макс. оптоварување: 16 A/3500W
Номинален напон: 250 V

КАБЕЛ T.F. CRN, H05VV-F 5G2,5/1,5 m#1 x 3 / 16 A 400V ~ 10000 W

607 ден со ДДВ
Трофазен поврзувачки кабел
Commel H05RR-F 5G2,5
Должина: 1,5 м
Приклучок: 16 A/400 V
Макс. оптоварување: 16 A/10,000W
Номинален напон: 400 V
Боја: Црна

КАБЕЛ УСБ 2.0 A-PLUG TO MICRO B-PLUG 0.5M

90 ден со ДДВ
USB 3.0 AM кон Micro BM кабел SuperSpeed: брзина на пренос на податоци до 600 MBps Назад компатибилен со USB 2.0 уреди Дијаметар на кабел: 6,5 mm Должина на кабел: 0,5M

КАБЕЛ УСБ 2.0 AM TO AF 3M EXTENSION PREMIUM

130 ден со ДДВ
USB 2.0 продолжен кабел А приклучок/приклучок 10ft кабел 30u" позлатени контакти погодни за USB 2.0 пренос на податоци со голема брзина Филтер со феритно јадро Компатибилен со USB 2.0 и USB 1.1 Професионална серија со феритно јадро Должина: 3 m (10 стапки)

КАБЕЛ УСБ OTG MALE MIKRO TO STANDARD FEMALE PORT

70 ден со ДДВ
USB 2.0-A женски и USB micro-B машки USB micro-B машко: 9 mm метален дел, подолг од обичниот Интерфејс: USB 2.0 Функција OTG (Во движење) Должина на кабел: 15 cm Долг MicroUSB конектор: 9 mm должина Системски барања Мобилен уред со USB micro-B порт кој поддржува OTG функција

МЕХАНИЧКИ ПРОГРАМАТОР COMMEL ДНЕВЕН ТАЈМЕР 230V 3

200 ден со ДДВ
Механички програматор за време
Дневно програмирање:24h
Интервали:од 30 мин.
Рачно подесување
Заштита од деца
Максимално оптеретување:3500W/16A
Напон:230v

МРЕЖЕН РАЗДЕЛНИК 5 PORTI 10-100 S5

459 ден со ДДВ
Прекинувачот D-Link DES-1005P со 5 порти 10/100 со 4 PoE порти ви овозможува да поврзете уреди за напојување преку етернет (PoE) како што се точки за безжичен пристап (APs), IP камери и IP телефони на мрежата. Изграден имајќи ги предвид домашните и малите деловни корисници, DES-1005P е компактен и работи тивко, што го прави идеален за повеќето соби и канцеларии.