Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

СОБНА АНТЕНА DVBTV25

349 ден со ДДВ
Mетален прстен вграден во основата
Прием на сигнали: VHF/UHF
Антенски конектор од 75 ohm
Опсег на фреквенции: 174-230 Mhz;
UHF: 470-862 Mhz
Должина на поврзување: прибл. 1.5 m
801697

СОБНА АНТЕНА ISKRA 2235-06

1150 ден со ДДВ
Дигитална собна антена
Фреквенција 47-230 MHz
Максимум 36 dB
Папојување AC 230V
DC 12V

3322

СОБНА АНТЕНА ISKRA 2235-07

1150 ден со ДДВ
Дигитална собна антена
Фреквенција 47-230 MHz
Максимум 36 dB
Папојување AC 230V
DC 12V3323