Се прикажуваат сите 13 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЛИНСК0 РЕШО RG LUX 0-200 КАФЕНО

1399 ден со ДДВ
Решо 0-200
Горилници: 2
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Кафена

ПЛИНСК0 РЕШО RGLUX 0-200 БЕЛО

1399 ден со ДДВ
Горилници: 2
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Бела

ПЛИНСК0 РЕШО RGLUX 0-300 О

1490 ден со ДДВ
Решо 0-300
Горилници: 3
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-200 БЕЛО FEMAS

1200 ден со ДДВ
Горилници: 2 Копчиња за регулација на пламен Капак Боја: Бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 БЕЛО FEMAS

1190 ден со ДДВ
Тип-ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300 бело
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 БЕЛО ЕМАИЛ FEMAS

1790 ден со ДДВ
Тип ndash
ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300бело
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 КАФЕНО

1490 ден со ДДВ
Тип ndash
ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300кафеаво
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: кафена

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 КАФЕНО ЕМАИЛ FEMAS

1790 ден со ДДВ
Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Боја: кафена емајлирана

ПЛИНСКО РЕШО RGLUX 0-300 БЕЛО

1690 ден со ДДВ
Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Копчиња за регулација на пламен

ПЛИНСКО РЕШО RGLUX 0-300 БЕЛО ЕМАЈЛИРАНО

1690 ден со ДДВ
Емајлирано решо 0-300
Горилници: 3
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Бела

ПЛИНСКО РЕШО RGLUX 0-300 КАФЕНО

1599 ден со ДДВ
Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Копчиња за регулација на пламен

ПЛИНСКО РЕШО RGLUX 0-300 КАФЕНО ЕМАЈЛИРАНО

1690 ден со ДДВ
Емајлирано решо 0-300
Горилници: 3
Копчиња за регулација на пламен
Капак
Боја: Кафена

ПЛИНСКО РЕШО ЕДИНЕЧНО NURGAZ

399 ден со ДДВ
Единечно плинско решо: NURGAZ
Материјал: Метал и пластика
Капацитет на плинска боца: 190 гр.
Времетраење на една плинска боца: 4-6 часа
Без филтер за гас
Подесување на Моќност на пламенот
Компактно и лесно плинско решо
Погодно за употреба во вашиот дом и за патување