Се прикажува 1–24 од 91 резултат

Прикажи 9 24 36

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MS ALPHA M300

590 ден со ДДВ
Глувче: Безжично RF Сензор: Оптички Резолуција: 1000dpi Копчиња: 4 + scroll RF Тастатура: Безжична RF Поврзување: USB, WiFi

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MS ALPHA M310

780 ден со ДДВ
Безжичен сет: CEU layout, 2.4 GHz Глувче: Оптички сензор Резолуција: 1600dpi Копчиња: 5 + scroll Тастатура: Мембранска Поврзување: WiFi, USB Port (нано ресивер) опсег 10 m

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MSI DOMINO

839 ден со ДДВ
Глувче: Безжично Сензор: Оптички Резолуција: 1200dpi Мултимедијални копчиња: 10 Тастатура: Безжична Поврзување: USB Копчиња: 4 + scroll

ВЕБ КАМЕРА MSI ATLAS O500

1649 ден со ДДВ
1080p HD web автоматски фокус Резолуција: 1920 x 1080 Framerate: 30 fps Поврзуванње: USB Должина на кабел: 1.8m

ВЕБ КАМЕРА 1300K

479 ден со ДДВ
Автоматска инсталација не бара драјвери или CD
Фрејмови во секунда: 30 fps
Фокус Опсег: 3 инч до бесконечност
Автоматска контрола на светлина
Вграден микрофон
6LED диоди

ВЕБ КАМЕРА X-TRIKE 0015 XPC01

350 ден со ДДВ
Микрофон: вграден Сензор: 1/6" CMOS HD камера: 3P Стапка на пренос: 640x480, 480p/30fps Формат на датотека: MJPG / YUY2, BMP/JPEG/PNG, AVI/WMV Опсег на сликање: 70cm-90cm. Фокусирање: фиксен фокус Интерфејс: USB Должина на кабел: 1,2 m

ЖИЧАН СЕТ KB MSI MASTER C300

610 ден со ДДВ
Технологија: Жичана Копчиња: 4 + scroll Резолуција: 1200dpi Конектор: USB Должина на кабел: 1.5m Копчиња: Мембрански Дополнителни копчиња: 14 мултимедијални

КАМЕРА ВНАТРЕШНА RANGER PRO 2MP IPC-A26HP-V2

4299 ден со ДДВ
Прогресивен CMOS од 1/2.7" 2 MP (1920 x 1080) Ноќно гледање: 10m (33ft) растојание Фиксна леќа од 3.6 mm Поле на гледање: 89° (В), 48° (V), 107° (D) Ниво и навалување: Од 0° - 355° од 0° - 90°

МАУС MSI FOCUS M111

409 ден со ДДВ
Глувче: Безжично Сензор: Оптички Резолуција DPI/CPI: 1600 Индикатор за батерија Број на копчиња: 6 Scroll: 1

МАУС MSI NEMESIS C100 GAMING

489 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Осветлување: RGB Должина на кабел: 1.8m Резолуција DPI/CPI: 3200 Број на копчиња: 6 + 1 scroll

МАУС DELUX DLM M528BU 3389 GAMING

1999 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Резолуција DPI: 16.000 Кабел Плетен со златен конектор Дизајн: Амбидекстрен ергономски Број на копчиња: 9 + 1 scroll

МАУС DELUX DLM M627S GAMING

1199 ден со ДДВ
Глувче: Жичано RGB Конектор: USB Сензор: Оптички Кабел: Плетен со златен конектор Дизајн: Амбидекстрен ергономски Број на копчиња: 8 + 1 scroll Резолуција DPI:1000/1600/2000/3200/5000

МАУС MS FOCUS M125 ЦРН

310 ден со ДДВ
Глувче: Безжично office Конектор: USB нано приемник Oпсег: од 8-10 m Сензор: Оптички Осветлување: RGB Резолуција DPI/CPI: 1600 Број на копчиња: 5 + 1 scroll

МАУС MS LOG M185

869 ден со ДДВ
Глувче: Безжично Конектор: USB Сензор: Оптички Батерија: 1 x AA Резолуција DPI: 1000 + Конекција: WiFi 10m - 2.4 GHz Број на копчиња: 3 + 1 2D scroll

МАУС MS MSI FOCUS M101

339 ден со ДДВ
Глувче: Безжично WiFi Конектор: USB Сензор: Оптички Батерија: 1 x AA Резолуција DPI/CPI: 1600 Индикатор на батерија: n/a Број на копчиња: 3 + 1 scroll

МАУС MS MSI FOCUS M112

399 ден со ДДВ
Глувче: Безжично RF Конектор: WiFi 2.4GHz Сензор: Оптички Интерфејс: USB Резолуција DPI/CPI: 1600 Број на копчиња: 6 + 1 scroll

МАУС MS NEMESIS C335 GAMING

840 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Осветлување: RGB Должина на кабел: 1.7m Резолуција DPI/CPI: 4800 Број на копчиња: 5 + 1 scroll

МАУС MS WAVE 2 ЦРН

259 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Должина на кабел: 1.5m Број на копчиња: 5 + 1 scroll Резолуција DPI/CPI: 800/1200/1600/2000

МАУС MSI ERGO SCOUT GAMING

379 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Должина на кабел: 1.5m Резолуција DPI/CPI: 3200 Осветлување: RGB + 7 бои Број на копчиња: 7 + 1 scroll

МАУС MSI ERGO ЗЛАТЕН БЕЖИЧЕН

319 ден со ДДВ
Глувче: Безжично RF Конектор: WiFi 2.4GHz Сензор: Оптички Интерфејс: USB Резолуција DPI/CPI: 1600 Број на копчиња: 6 + 1 scroll

МАУС MSI ERGO ЦРВЕН БЕЗЖИЧЕН

329 ден со ДДВ
Глувче: Безжично RF Конектор: USB Сензор: Оптички Поврзување: 2.4GHz WiFi Резолуција DPI/CPI: 1600 Број на копчиња: 6 + 1 scroll Поврзување: Windows Vista/RT/7/8/10

МАУС MSI FOCUS C100 ЖИЧАН

180 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Должина на кабел: 1.5m Резолуција DPI/CPI: 1000 Број на копчиња: 2 + 1 scroll

МАУС MSI FOCUS C106 ЖИЧАН

180 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Должина на кабел: 1.5m Резолуција DPI/CPI: 1000 Број на копчиња: 2 + 1 scroll

МАУС MSI FOCUS C110

239 ден со ДДВ
Глувче: Жичано Конектор: USB Сензор: Оптички Должина на кабел: 1.5m Резолуција DPI/CPI: 1000 Број на копчиња: 2 + 1 scroll