Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ЛЕПЕЊЕ И ВАКУМИРАЊЕ GORENJE VS 120 W

3990 ден со ДДВ
Моќност: 120 W Тајмер/ЛЕД дисплеј/Индикатор Број на ќеси во пакувањето: 10 Должина на приклучниот кабел: 300 mm Извлекување на воздух: 9 L/min Моќ на вакумирање: 750 mbar Димензии (ШxВxД): 38x5,9x15,2 cm

АПАРАТ ЗА ЛЕПЕЊЕ И ВАКУМИРАЊЕ SEVERIN FS 3604

2290 ден со ДДВ
Моќност: 160 W
Ширина: 28.5 cm
Прозорец за гледање
Kонтролни светилки: 2/2
Вклучува 1 ролна фолија
Двојна жица за вакумирање
13546

АПАРАТ ЗА ЛЕПЕЊЕ И ВАКУМИРАЊЕ SEVERIN FS 3610

2998 ден со ДДВ
Моќност: 110 W/Светлосен индикатор Автоматски режим на работа Bклучува 10 кеси: 28 x 35 cm До 8 пати подолго ја одржува свежината Идеален за ролни до 28 cm/Интегриран секач Лесно се одржува и чисти Димензии (ДxШxВ): 37 x 14 x 7,5 cm
24976

БЕЗЖИЧЕН АПАРАТ ЗА ВАКУМИРАЊЕ SEVERIN FS 3600

1147 ден со ДДВ
Моќност: 5W
Вакуум: 0.3 bar
Вакумска моќност за зип кеси,
канистри и шишиња
Можност да работи со батерии,
со УСБ кабел.
Автоматски процес на вакумирање
24411