Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ TERM 20 -ДЕСЕН 23KW

69390 ден со ДДВ
Капацитет:23 kW
Димензии на шпоретот во mm в/ш/д:850х900х600
Димензии на рерна во mm в/ш/д:460x440x260
Пречник на димен отвор 150mm
Волумен на загревање 175-380 м3
Површина на загревање до 152 м2
Тежина 193 кг

ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ TERM 20 ЛЕВ 23KW

69390 ден со ДДВ
Моќност: 22.9 kW Моќност на греење на каминот: 8.7 kW Моќност на водата: 14.2 kW Капацитет на котел: 14 L Пречник на димен отвор: 150mm Површина на загревање: 66-147 m2 Димензии: 900x600x850mm Димензии на рерна: 460x440x260mm

ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ TERM 27 ДЕСЕН 27 KW

76990 ден со ДДВ
Моќност: 27,56 kW
Димензии:900x600x850mm
Димензии на рерна:330x440x260mm
Пречник на димен отвор150mm
Моќност на греење на каминот: 7,44 kW
Моќност на водата: 20,12 kW
Капацитет на котел: 25L
Волумен на загревање: 208-460 m3
Површина на загревање: 80 -177 m2
Тежина: 195/219kg
Степен на искористеност: 75,9/74,4,

ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ TERM 27 ЛЕВ 27KW

76990 ден со ДДВ
Моќност: 27.56 kW Димензии шпорет: 900x600x850 mm Димензии на рерна: 330x440x260 mm Пречник на димен отвор: 150 mm Моќност на каминот: 7.44 kW Котел: 25L/Моќност: 20.12 kW Површина на загревање: 80 -177 m2