Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOCSH ART 26 EASITRIM

2399 ден со ДДВ
Моќен мотор: 280W Tежина од 1.8 kg Дијаметар на круг за сечење 26cm Кука за складирање на кабел Систем за сечење Pro-Tap 1.6mmx8m Калем bdquo-спречува заплеткување Втора рачка за ракување во разни позиции

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOSCH ART 23 EASITRIM

1899 ден со ДДВ
Моќен мотор: 280W Tежина од 1.7 kg Дијаметар на круг за сечење 26cm Кука за складирање на кабел Систем за сечење Pro-Tap 1.6mmx4m Калем bdquo-спречува заплеткување Втора рачка за ракување во разни позиции

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOSCH ART 24 KOMBITRIM

3890 ден со ДДВ
Моќност: 400W/Тежина: 2.8kg Дијаметар на круг за сечење 24cm Брзина на сечење: 12500 m/s Систем на сечење: Pro-Tap калем Подесување на висина 80-115cm Тенок и дебел калем/Дополнителен држач Подесувачки агол на рачката 90°C

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOSCH EasyGrassCut 26

2499 ден со ДДВ
Моќност: 280W/Тежина: 1.9kg Дијаметар на сечење: 26 cm Брзина на сечење на трева: 12500 m/s Систем на сечење: Со конец Конец на глава (калем): 1.6mm x 4m Semi-AutoFeed: автоматски ја отпушта жилката Долга рачка/Држач за струен кабел

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА EasyGrassCut 23

2150 ден со ДДВ
Моќност: 280W/Тежина: 1.9kg Дијаметар на сечење: 23 cm Брзина на сечење на трева: 12500 m/s Систем на сечење: Со конец Конец на глава (калем): 1.6mm x 4m Автоматско отпуштање на жилката Долга рачка/Држач за струен кабел

ЕЛЕКТРИЧНА ПИЛА СО ЛАНЕЦ BOSCH UniversalChain 35 1800W

6950 ден со ДДВ
Моќност: 1800W/Тежина: 4.2kg Должина на мечот: 35 cm Брзина на сечење: 12 m/s Хромиран ланец: 1.1 mm Повратна кочница: Quick Stop SDS систем: лесна замена и затегање на ланец, без употреба на алат Резервоар за масло: 250 ml

ЕЛЕКТРИЧНИ НОЖИЦИ ЗА ЖИВА ОГРАДА BOSCH AHS 60-16

5599 ден со ДДВ
Моќност„High-Power“: 450W Тежина: 2.8kg Должина на ножот: 60 cm Отвор на заб: 16 mm Број на одови: 3.400 min-1 Добро балансиран алат-ергономска рачка Минимално оптеретување на вашите раце и грб

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА AL-KO KLASIK 3.2 E 900W

4190 ден со ДДВ
Моќност: 1000W/Тежина: 12kg Вртежи: 2800 min/Напон: 230V Висини на сечило: 3/Нож: 32cm Капацитет на корпа: 35 l Погоднa за тревници до: 250m2 Прилагодливи висини: 23-62mm Куќиште/Корпа: Пластична

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА AL-KO KLASIK 3.82 CE

5290 ден со ДДВ
ЕМоќност: 1400W/Тежина: 13kg Вртежи: 3700 min/Напон: 240V Висини на сечило: 3/Нож: 38cm Капацитет на корпа: 37 l Погоднa за тревници до: 500m2 Прилагодливи висини: 20-60mm Куќиште/Корпа: Пластична

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА BEKGER (FER)

3590 ден со ДДВ
BEKGER Косилка Ниво на косење: 3 Должина на нож: 32cm Капацитет на корпа: 28 l Асинхрон мотор: БЕЗ четкици Tревна површина до: 150 m2 Тежина: 12 kg/Моќност: 1.000 W

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА BOSCH ARM 32

5199 ден со ДДВ
Тежина: 6.8 kg Капацитет на корпа: 31 l Mотор "PowerDrive": 1200 W Дијаметар на сечење: 32 cm Висина на сечење: 20-60 mm Чешел: За косење до сама ивица Ергономски дизајн на рачката

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА MTD SMART 32 E 1000W (FER)

3990 ден со ДДВ
Нож: 30 cm Тежина 12 kg Моќност: 1000W Волумен на корпа: 30 l Висина на сечење: 25-60 mm Подесување на височина: 3 позиции

НИТ ЗА КОСЕЊЕ ТРЕВА FARM HC102015

80 ден со ДДВ
Изработен од висококвалитетен полимер
Отпорен на абење и топлина
Кружен пресек
Бела боја
Димензии: 2,0mmx15m

ТРИМЕР BOSCH ART 23 KOMBITRIM

3150 ден со ДДВ
Моќност: 400W/Тежина: 2.7kg Дијаметар на круг за сечење 23cm Брзина на сечење: 12500 m/s Систем на сечење: Pro-Tap калем Подесување на висина 80-115cm Тенок и дебел калем/Дополнителен држач Подесувачки агол на рачката 90°C

ТРИМЕР ЕЛЕКТРИЧЕН MTD 350-350W (FER)

2200 ден со ДДВ
Моќност на мотор: 350W Дебелина на ланец: 1.4mm Косен дел: 25 cm Телескопска рачка Двојна заштита при стартување Тежина: 2.6kg

ТРИМЕР ЗА ТРЕВА IKRA RT 2124

2190 ден со ДДВ
Моќност: 350W
Косен дел: 25cm
Тежина: 2.6kg
Двојна заштита при стартување
Дебелина на конец: 1.4mm
Телескопска рачка