Се прикажуваат сите 24 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIE 18300 W

16190 ден со ДДВ
Енергетска класа: А
Моќност: 2400 W
Капацитет: 72 L/Функции: 6
LЕD дисплеј/Дигитален тајмер
Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine
Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња
Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm
800936

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 113 N0X

14499 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Чистење на пареа: SteamShine Вентилатор/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm
800935

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 13300 XDN

16999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2500 W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm
800934

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIS 13300 XMSE

20999 ден со ДДВ
Моќност:3000W/Капацитет:72L/Функции: 9 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Контрола на допир/PopUp Копчиња 3D Готвење/Готвење на пареа/Grill Чистење на пареа/Каталитичко самочистење Телескопски водилки/Вентилатор Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm
803057

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIE 25400 XM

20999 ден со ДДВ
Капацитет на фурната:71L Мултифункционална Рерна Програми: 8 Дигитален тајмер Вентилатор ChildLock-заштита за деца Димензии:60x60x58cm
24540

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 24400 BCS

20999 ден со ДДВ
Капацитет на фурната:71L Мултифункционална рерна Функции на рерната:12 Електронски контроли Вентилатор,Грил Дигитален тајмер Димензии:60x60x55cm
25369

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 25801 XMS

24489 ден со ДДВ
Енергетска класа: A
Употреблив волумен на рерната: 71L
Функции: 13
Готвење: 3D
Defrost функција
Димензии (ШxВxД): 60 × 60 × 57 cm
25565

ВГРАДНА РЕРНА BOSCH HBA74R252E

25719 ден со ДДВ
Мултифункционална фурна: 57L
Каталитичка самочистечка
LCD дисплеј/Тајмер
Вентилатор/Грил
Максимална температура 270 C
Телескопски водилки
Тројно стакло на вратата

20287

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BO 74 SIW

18999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+
Моќност: 3.300W
Жичани водилки
Мултифункционална рерна: 71L
Чистење: AquaClean функција
Облик на копчињата: Push pull
Димензии (ШxВxД): 59,7×59,5×54,7cm
23908

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BO 747A33XG

19800 ден со ДДВ
Мултифункционална рерна: 71 l
Облик на копчињата: Push pull
Инфра грејач со вентилатор
Чистење со AquaClean функција
Телескопски водилки на 2 нивоа
Каталитички филтер за вентилаторот
Приклучна моќ: 3.300 W
23843

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BO 758 ORA B

29999 ден со ДДВ
Мултифункционална рерна: 71 l
Облик на копчињата: Push pull
Инфра грејач со вентилатор
Чистење со AquaClean функција
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Жичани водилки: x1
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
23849

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BOS 6727 SYW

21990 ден со ДДВ
Моќност: 3.500W/Температура до 300°C Вентилатор/Жичани водилки x1 Мултифункционална рерна: 77L AirFry: Печење на топол воздух Чистење: AquaClean функција Облик на копчињата: Push pull Димензии (ШxВxД): 595 × 595 × 564 mm
802567

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BOS 6747 A01X

21949 ден со ДДВ
Волумен на рерна: 77l/Температура: 300°C Приклучна моќност: 3.500 W Ергономски копчиња/Тајмер/Телескопски водилки Функција за самочистење: AquaClean Чистење: Каталитички филтер за вентилатор Печење на топол воздух: AirFry+ Димензии (ШхВхД): 595 × 595 × 564 mm
803181

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BOS 737 E13X

15309 ден со ДДВ
Енергетска класа: A
Употреблив волумен на рерната: 71L
Чистење со AquaClean функција
Моќност: 2.700W
Совршен грил (PerfectGrill)
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Димензии(ШxВxД): 597 × 595 × 547 mm
25379

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BOS6737E06B

17849 ден со ДДВ
Енергетска класа: A
Волумен на рерна: 77l/Температура: 300°C
Приклучна моќност: 3.500 W
Облик на копчиња: Push pull
Функција за самочистење: AquaClean
Димензии (ШхВхД): 59.5×59.5×56.4 cm
Телескопски водилки/Вентилатор/Грејач
800690

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BOS6737E13X

17349 ден со ДДВ
Енергетска класа: A
Волумен на рерна: 77 l
Приклучна моќност: 3.500 W
Копчиња: Push pull/Телескопски водилки
Функција за самочистење: AquaClean
Димензии (ШхВхД): 59.5x59.5x56.4 cm
Брзо ладење/загревање/Вентилатор
800687

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BSA6737E15X

20399 ден со ДДВ
Енергетска класа:A/Капацитет: 77 L
Моќност: 3500 W/Температура:300°C
Тајмер/Push pull копчиња
Телескопски водилки/Вентилатор
Чистење: со AquaClean функција и
Каталитички филтер за вентилаторот
Димензии (ШxВxД): 59.5×59.5×56.4 cm
801531

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE BSA6747A04X

26529 ден со ДДВ
Енергетска класа:A+/Капацитет: 77 L
Моќност: 3500 W/Температура:300°C
Тајмер/Push pull копчиња
Телескопски водилки/Вентилатор
Чистење: со AquaClean функција и
Каталитички филтер за вентилаторот
Димензии (ШxВxД): 59.5×59.5×56.4 cm
801532

ВГРАДНА РЕРНА GORENJE GBF22ILPMF

20399 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ Употреблив волумен на рерната: 77L Максимална температура до 300 °C Чистење со AquaClean функција Приклучна моќност: 3.500 W Печење на топол воздух: AirFry+ Димензии(ШxВxД): 595 × 595 × 564 mm
802417

ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605I

10209 ден со ДДВ
Енергетска класа: А
Програми: 5/Капацитет: 60L
Дигитален тајмер: 3 функции
Двојно застаклена врата
Црни pop up копчиња: 2
Самочистење со пареа
Димензии 60х60х60
800444

ВГРАДНА РЕРНА RGLUX RG700 INOX

12399 ден со ДДВ
Волумен на рерна: 65 l Функции на готвење: 3 Приклучна моќност: 2.400 W Копчиња: Механички/Вентилатор Хромирана решетка/Емајлирана тава Максимална температура на рерна: 200° Димензии (ШхВхД): 594 × 595 × 550 mm
803038

ВГРАДНА РЕРНА SAMSUNG NV68R2340RS/OL

30109 ден со ДДВ
LED дисплеј/Тајмер
Конвекција 1700 W
Каталитичко чистење
Функција за самочистење
Втоматски програми: 20
Употреблив волумен на рерната: 68L
Димензии (ШxВxД): 59x59x56 cm
800411

ВГРАДНА РЕРНА VOX EBB 2110 IXXL

12139 ден со ДДВ
Енергетска ефикасност: A Моќност: 2600 W/Совршен грил: 1400 W Функции на рерната: 8 Употреблив волумен на рерната: 65 L Индикатор и регулатор на термостат Внатрешно осветлување/Вентилатор Димензии(ШxВxД): 595 × 595 × 575 mm
802558

ВГРАДНА РЕРНА VOX EBB 2121 IX XL

13569 ден со ДДВ
Број на програми: 7
Употреблив волумен на рерната: 65L
Чистење со AquaClean функција
Моќност: 3.200W
Совршен грил (PerfectGrill)
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Димензии(ШxВxД): 595 × 595 × 575 mm
23748