Се прикажуваат сите 19 резултати

Прикажи 9 24 36

МЕТАЛЕН РАФТ 1178 MAX 180Х120Х45 5Х275KG

6190 ден со ДДВ
Димензии (ВхШхД): 180х120х45cm Број на полици: 5х275 kg Вкупна носивост: 1375 kg Материјал: Метал-Медијапан Боја: Бела Монтажа: Жлебови Модел: 1178
802559

МЕТАЛЕН РАФТ 1180 DRUMY ЦРНА 1800X900X400 5X130КГ МЕТАЛ/МЕТАЛ

5790 ден со ДДВ
Димензии: 180x90x40cm
Број на полици: 5x130kg
Боја: Црна
Материјал: Метал-Метал
Монтажа: Жлебови
800147

МЕТАЛЕН РАФТ 1192 МAX ECO 1700X750X300 5X75KG

3190 ден со ДДВ
Димензии: 170x75x30 cm Број на полици: 5x75 kg Вкупна носивост: 375 kg Боја: Бела Материјал: Метал-Метал Монтажа: Шрафови Модел: 1192
800148

МЕТАЛЕН РАФТ 1198 MAX FUTUR 2130X900X450 5X175KG ГАЛВАНИЗИРАН

3990 ден со ДДВ
Димензии: 213x90x45 cm Број на полици: 5x175 kg Вкупна носивост: 875 kg Боја: Галванзирана Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови
800149

МЕТАЛЕН РАФТ BLIST RG2 1500Х750Х420 4

3390 ден со ДДВ
Димензии: 150x75x42cm
Број на полици: 4x70kg
Вкупна носивост: 280kg
Материјал: Метал
Монтажа: Шрафови

20452

МЕТАЛЕН РАФТ MAX 54567 180Х120Х40 5Х175KG

4190 ден со ДДВ
Димензии: 180 x 120 x 40cm Број на полици: 5 x 175 kg Вкупна носивост: 875 kg Боја: Галванзирана Материјал: Метал-Медијапан Монтажа: Жлебови Модел: 54567
803756

МЕТАЛЕН РАФТ MAX DRUMI 1800Х1000Х400 5Х100KG

5790 ден со ДДВ
Димензии: 180x100x40cm
Број на полици: 5x100kg
Боја: Бела
Материјал: Метал
Монтажа: Жлебови

25262

МЕТАЛЕН РАФТ MAX EKO 1800Х750Х300 6Х75KG

3499 ден со ДДВ
Димензии: 180x75x30cm
Број на полици: 6x75kg
Боја: Бела
Материјал: Метал
Монтажа: Жлебови


25231

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR PLUS 180Х120Х45 5Х250KG

5490 ден со ДДВ
Димензии: 180x120x45cm
Број на полици: 5x250kg
Боја: Галванизирана
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови

25235

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR 1800X900X400 5X200KG

3690 ден со ДДВ
Димензии (ШхВхД): 180х90х40 cm
Број на полици: 5
Носивост по полица: 200kg
Вкупна носивост: 1000kg
Боја: Галванизирана
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови
800146

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR 1800Х900Х400 5Х200KG

4190 ден со ДДВ
Димензии: 180x90x40cm
Број на полици: 5x200kg
Боја: Сива
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови

25264

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR 1800Х900Х450 5Х200KG

4190 ден со ДДВ
Димензии: 180x90x45cm
Број на полици: 5x200kg
Боја: Галванизирана
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови

25233

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR 180Х90Х40 5Х300KG

3990 ден со ДДВ
Димензии: 180x90x40cm
Број на полици: 5x300kg
Вкупна носивост: 1500kg
Боја: Галванизирана
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови
25234

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR PLUS 2130Х1200Х450 5Х250KG

5790 ден со ДДВ
Димензии: 213x120x45cm
Број на полици: 5x250kg
Боја: Галванизирана
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови

25236

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR PLUS 213Х120Х60 5Х250KG

7990 ден со ДДВ
Димензии: 213x120x60cm
Број на полици: 5x250kg
Боја: Галванизирана
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови25237

МЕТАЛЕН РАФТ MAX FUTUR XXL 1800Х1500Х600 4Х220KG

7890 ден со ДДВ
Димензии: 180x150x60cm
Број на полици: 4x220kg
Боја: Сино-портокалова
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови25263

МЕТАЛЕН РАФТ MAX HR 2181 1770х1600х600 4х600KG

10790 ден со ДДВ
Димензии (ВхШхД): 177х160х60cm
Број на полици: 4х600 kg
Вкупна носивост: 2400 kg
Материјал: Метал-Медијапан
Боја: Галванизирана
Монтажа: Жлебови
Модел: 2181
800568

МЕТАЛЕН РАФТ MAX PIXY 150Х75Х30 4Х50KG

2050 ден со ДДВ
Димензии: 150x75x30cm Број на полици: 4x50kg Боја: Галванизирана Материјал: Метал Монтажа: Жлебови
25230