Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

СМАРТ АЛКА MI BAND 6

2990 ден со ДДВ
AMOLED дисплеј/Водоотпорен 5ATM
Bluetooth v5.0/GPS + GLONASS
Батерија 125 mAh/Време на полнење: 2h
Време на употреба: 14 дена
Поддржани уреди: Android 5.0/iOS 10.0
30 спортски режими/Сензори со 6 оски
Вакумски слој против прсти/Калено стакло
800833

СМАРТ ЧАСОВНИК AMAZFIT GTS 2 DESERT GOLD

7599 ден со ДДВ
AMOLED дисплеј/Водоотпорен 5ATM
Bluetooth v5.0 BLE/GPS + GLONASS
Батерија 246 mAh/Со сензори до 20h
Време на употреба: 20 дена
Поддржани уреди: Android 5.0/iOS 10.0
14 спортски режими/PPG оптички сензор
Вакумски слој против прсти/Калено стакло
800813

СМАРТ ЧАСОВНИК AMAZFIT T-REX ARMY GREEN

7690 ден со ДДВ
AMOLED дисплеј/Водоотпорен 5ATM
Bluetooth v5.0 BLE/GPS + GLONASS
Батерија 390 mAh/Со сензори до 20h
Време на употреба:20 дена
14 спортски режими/PPG оптички сензор
Употреба со/без сензори: 20/66 дена
Акцелерометар со 3 оски
800816