Се прикажуваат сите 19 резултати

Прикажи 9 24 36

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MS ALPHA M300

590 ден со ДДВ
Глувче: Безжично RF Сензор: Оптички Резолуција: 1000dpi Копчиња: 4 + scroll RF Тастатура: Безжична RF Поврзување: USB, WiFi

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MS ALPHA M310

780 ден со ДДВ
Безжичен сет: CEU layout, 2.4 GHz Глувче: Оптички сензор Резолуција: 1600dpi Копчиња: 5 + scroll Тастатура: Мембранска Поврзување: WiFi, USB Port (нано ресивер) опсег 10 m

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MSI DOMINO

839 ден со ДДВ
Глувче: Безжично Сензор: Оптички Резолуција: 1200dpi Мултимедијални копчиња: 10 Тастатура: Безжична Поврзување: USB Копчиња: 4 + scroll

ЖИЧАН СЕТ KB MSI MASTER C300

610 ден со ДДВ
Технологија: Жичана Копчиња: 4 + scroll Резолуција: 1200dpi Конектор: USB Должина на кабел: 1.5m Копчиња: Мембрански Дополнителни копчиња: 14 мултимедијални

СЕТ ТАСТАУРА И МАУС KOMBAT MSI GEMING 4 ВО 1 ТАСТАУРА МАУС СЛУШАКИ МИКРОФОН

1839 ден со ДДВ
Тастатура: RGB / Кабел: 1.5m 7D Глувче: 800/1600/2400/3200 dpi 7 бои / Кабел: 1.5m Слушалки: 20Hz-25kHz Звук: 105dB / Микрофон: 42dB Подлога: 300х250mm 3mm обложена против лизгање

ТАСТАТУРА KB MSI ALPHA C300

399 ден со ДДВ
Технологија: Жичана Конектор: USB Должина на кабел: 1.5m Копчиња: Мултимедијални Димензии: 470 x 196 x 255 mm

ТАСТАТУРА KB MSI ELITE C330

739 ден со ДДВ
Технологија: Жичана Конектор: USB Должина на кабел: 1.5m Kопчиња: 12 мултимедијални Осветлување: Позадинско RGB

ТАСТАТУРА KB MSI ELITE C510 GAMING

799 ден со ДДВ
Тастатура: Мембранска Конектор: USB Должина на кабел: 1.5m Kопчиња: LED за промена на боја Осветлување: Позадинско RGB Режими на осветлување: 3 позадински

ТАСТАТУРА KB MSI ZETA

340 ден со ДДВ
Технологија: Жичана Конектор: USB Должина на кабел: 1.5m Kопчиња: 10 мултимедијални Компатибилност: Windows98/2000/ME/XP/Vista/7

ТАСТАТУРА MS ALPHA M500 БЕЗЖИЧНА

740 ден со ДДВ
Технологија: Безжична RF 2.4 GHz Конектор: USB port Опсег: 10 m Копчиња: Мембрански Дополнителни копчиња: Мултимедијални

ТАСТАТУРА MS ELITE C100 GAMING

520 ден со ДДВ
Гејминг тастатура: Мембранска Поврзување: Жичана Конектор: USB Должина на кабел: 1.4 m Осветлување: Позадинско Rainbow LED

ТАСТАТУРА MSI ELITE PRO МЕХАНИЧКА

2699 ден со ДДВ
Тастатура: Механичка PRO gaming Технологија: Жичана Должина на кабел: 1.8m Kопчиња: 104 + 12 мултимедијални Осветлување: Позадинско RGB Отпорна на пролевање вода Функции: WIN/Oптички Switch/Plug&Play

ТАСТАТУРА MSI FLARE GAMING LED USB

799 ден со ДДВ
Тастатура: GAMING Технологија: Жичана Конектор: USB Должина на кабел: 1.8m Kопчиња: + 12 мултимедијални Осветлување: Позадинско RGB Режими на осветлување: 3 позадински

ТАСТАТУРА MSI KB-ALPHA US

329 ден со ДДВ
Тастатура: Основна Технологија: Жичана Конектор: USB + PS2

ТАСТАТУРА MSI MASTER БЕЗЖИЧНА

1099 ден со ДДВ
Безжична тастатура со тачпад. Bluetooth со опсег 10m. Бежичен USB приемник. Индикатор за ниво на батерија. Лево и десно копчиња на глувчето. Мембрански копчиња, без нумерички пад. Можност за конекција: Аndroid, IOS, Windows уреди

ТАСТАТУРА MSI ZETA ZICANA USB KA 1.5M

339 ден со ДДВ
Технологија: Жичана Конектор: USB Должина на кабел: 1.5m Kопчиња: 10 мултимедијални Компатибилност: Windows98/2000/ME/XP/Vista/7

ТАСТАТУРА X-TRIKE 0005 GK979

1390 ден со ДДВ
Тастатура: Механичка Gaming Интерфејс: USB2.0 Должина на кабел: 1.5m Kопчиња: 87 мултимедијални Осветлување: Позадинско RGB Режими на осветлување: 8 позадински Поддршка за ОС: Windows 7

ТАСТАТУРА X-TRIKE 0006 GK980

950 ден со ДДВ
Тастатура: Механичка Gaming Интерфејс: USB2.0 Должина на кабел: 1.5m Kопчиња: 104 мултимедијални Осветлување: Позадинско RGB Режими на осветлување: 8 позадински Поддршка за ОС: Windows 7

ТАСТАТУРА X-TRIKE MK880

950 ден со ДДВ
Тастатура: Мултимедијална Gaming Тип на прекинувач: Мембрана Интерфејс: USB2.0 Должина на кабел: 1.5m Kопчиња: 114 Осветлување: Позадинско RGB 7 бои Поддршка за ОС: Windows 7