Се прикажуваат 1–24 од 196 резултати

Прикажи 9 24 36

Апарат за еспресо GORENJE ESCM 15 DBK

7590 ден со ДДВ
Начин на подготовка: Мелено кафе Сад: 1.5 l Притисок на пумпата: 15 Bar Контролна табла со копчиња Фреквенција: 50 Hz Куќиште: Не’рѓосувачки челик Димензии (ШxВxД): 274 × 300 × 272 mm

АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ КАФЕ GORENJE SMK 150 W

1550 ден со ДДВ
Моќност на моторот: 150 W Капацитет на садот за мелење: 40 g Копче за моќност: On/off со заштитник Куќиште: Пластика + метал Внатрешност на садот: Не’рѓосувачки челик Должина на приклучен кабел: 0.7 m Димензии (ШxВxД): 8.5 × 21.5 × 10.5 cm

АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ МЕСО GORENJE MG 1800 SJW

6190 ден со ДДВ
Моќност: 1.800 W Капацитет на мелење: 2.2 kg/min Управување: Механичко Додатоци за мелење: 2 Мелење: Месо/Правење: Сок Куќиште: Пластика + метал Должина на приклучен кабел: 1,3 m

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1210 BK

5099 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал Моќност на грејачот: 800 W Должина на кабел: 1.2 m Програми: 12 Звучен сигнал LCD дисплеј Додатоци: 4

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1400 E

7850 ден со ДДВ
Дводелен сад за печење Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи Број на садови за печење леб: 2 Број на спатули: 2 Нелеплив слој Големина на лебот: 2 Избор на големина на лебот: 1.000 – 1.400 g Контролно стакло Број на oднапред дефинирани програми: 12 Програма за растење на тестото Осветлена внатрешност Звучен сигнал Функција за одржување на топлината Продолжено печење и по прекин на електрична енергија Копче за вклучување Регулација на запеченоста на кората Информативен екран: LCD дисплеј Син индикатор Автоматска подготовка на тесто Програм за брзо печење Програма за џем Сад за мерење Лажичка за дозирање Гумена подлога на садот за поголема стабилност Книга со рецепти Автоматско исклучување за дополнителна сигурност Куќиште: Пластика + метал Моќност на грејачот: 815 W Должина на приклучен кабел: 1,0 m Димензии (ШxВxД): 40 × 27 × 30,5 cm

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1600 WG

6190 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал Моќност на грејачот: 850 W Должина на кабел: 1.1 m Програми: 16 Звучен сигнал LCD дисплеј Додатоци: 3

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 910 WII

4290 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал Моќност на грејачот: 550 W Должина на кабел: 1 m Програми: 15 Звучен сигнал LCD дисплеј Додатоци: 3

АПАРАТ ЗА СУШЕЊЕ ОВОШЈЕ GORENJE FDК 24 DW

2890 ден со ДДВ
Моќност на грејачот: 380 W Дијаметар на садот: 310 mm Број на садови за сушење: 5 Максимална температура: 70 ˚C Автоматско исклучување LED дисплеј Kабел: 1.1 m

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ GORENJE TCM 330 B

1390 ден со ДДВ
Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ GORENJE TCM 330 W

1390 ден со ДДВ
Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем

АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 AS-ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН

10990 ден со ДДВ
Број на филтри: 1 Број на мотори: 1 Бучаност: 71 dB(A)re1pW Број на степени: 4 Тип на осветлување: LED Проток на воздух при издув: 647 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 ES-ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН

5390 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 534 x 208 x 300 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE BHP 623 E 13 X

7990 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на филтри: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 600 x 310 x 305 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE DF 6116 E

5490 ден со ДДВ
Број на мотори: 2 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 71 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66x39x25 cm Проток на воздух при издув: 550 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE DК 63 CLI

12595 ден со ДДВ
Сила на осветлување: 40 W Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии Број на мотори: 1

АСПИРАТОР GORENJE DТ 6 SЅ2W

16949 ден со ДДВ
Механичко управување Халогенско осветлување: 2 x 20 W Број на степени на вентилаторот: 3 Пречник на одводното црево: 15 cm Број на филтри: 2 Јачина на моторот: 200 W Димензии: 60 x 43

АСПИРАТОР GORENJE TH 60 Е3 X

4390 ден со ДДВ
Материјал на куќиште: Алуминиум и стакло Број на мотори: 1 Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Димензии(ШxВxД): 600 x 170 x 306 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 350 m3,/h

АСПИРАТОР GORENJE TH 60 Е3W

3899 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66.2x24.5x37 cm Проток на воздух при издув: 350 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE WHC 63 CLI

13990 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Асинхрон мотор со кондензатор Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Проток на воздух при издув: 650 m³/h Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm

АСПИРАТОР GORENJE WHI 641E6HGW

14995 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 63 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 60x38x33.5 cm Проток на воздух при издув: 608 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE WHU 629 ES-S

3490 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Активен јаглен Број на филтри: 1 Број на степени: 3 Бучаност: 64 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 59.6x12.5x46.8 cm Проток на воздух при издув: 200 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE WHU 629 EW-S

3490 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Активен јаглен Број на филтри: 1 Број на степени: 3 Бучаност: 64 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 59.6x12.5x46.8 cm Проток на воздух при издув: 200 m³/h

БЛЕНДЕР РАЧЕН GORENJE HBX 1000 XE

3150 ден со ДДВ
DC мотор Тивка работа (SilentPower) Капацитет на садот за мешање и месење: 0,6 l Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l Куќиште: Пластика + метал Должина на кабел: 0.8 m Моќност: 1.000 W

БЛЕНДЕР РАЧЕН GORENJE HBX 485 QW

2690 ден со ДДВ
DC мотор Тивка работа (SilentPower) Капацитет на садот: 0.8 l Куќиште: Пластика + метал Должина на кабел: 1 m Моќност: 480 W