Се прикажуваат 1–24 од 26 резултати

Прикажи 9 24 36

MP3 ПОЛНАЧ ЗА ВО КОЛА МSI ТUNЕ 06

979 ден со ДДВ
Трансмитер за автомобил
Читач за mp3/wma
USB -x2
Напојување-12V/24V
Bluetooth-Да

24460

ВЕБ КАМЕРА MSI ATLAS O500

1369 ден со ДДВ
1080p HD web автоматски фокус
Резолуција: 1920 x 1080
Framerate: 30 fps
Поврзуванње: USB
Должина на кабел: 1.8m
800264

ЕНЕРГЕТСКИ ПОЛНАЧ MSI ADVANS QC 3X

639 ден со ДДВ
Полнач за автомобил
Напон на влез – 5V
Напон на излез – 12V – 24V
USB – X3
USB 3.0
24463

ЕНЕРГЕТСКИ ПОЛНАЧ MSI TRESOR 7500

639 ден со ДДВ
Џебен полнач – 7500 mAh
USB – X2
Универзален полнач
Тип на батерија – Li-ion
Димензии – 91mm x 62mm x 25,5mm

24461

МАУС MSI FOCUS M111

439 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
Сензор: Оптички
Резолуција DPI/CPI: 1600
Индикатор за батерија
Број на копчиња: 6
Scroll: 1

800258

МАУС MSI NEMESIS C100 GAMING

519 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Осветлување: RGB
Должина на кабел: 1.8m
Резолуција DPI/CPI: 3200
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
800261

МАУС MSI FOCUS M110 БЕЗЖИЧЕН

419 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Поврзување: WiFi
Резолуција DPI/CPI: 1600
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
800257

МАУС MSI NEMESIS C315 GAMING

399 ден со ДДВ
Глувче: Жичано
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Должина на кабел: 1.8m
Резолуција DPI/CPI: 2400
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
800262

МАУС MSI TRNSFORMER PRO GAMING

949 ден со ДДВ
Глувче: Жичано gaming
Конектор: USB
Сензор: Оптички
Должина на кабел: 1.8m
Осветлување: RGB 6 бои
Резолуција DPI/CPI: 7000
Број на копчиња: 6 + 1 scroll
24591

СЕТ ТАСТАУРА И МАУС KOMBAT MSI GEMING 4 ВО 1 ТАСТАУРА МАУС СЛУШАКИ МИКРОФОН

2049 ден со ДДВ
Тастатура: RGB / Кабел: 1.5m
7D Глувче: 800/1600/2400/3200 dpi
7 бои / Кабел: 1.5m
Слушалки: 20Hz-25kHz
Звук: 105dB / Микрофон: 42dB
Подлога: 300х250mm
3mm обложена против лизгање
24690

СЛУШАЛКИ MSI ICARUS C305

879 ден со ДДВ
Слушалки gaming
Модел PHO MSI ICARUS C305
Фрекфенција 20Hz-20Hz
Моќност на звук 105dB (-38+-3dB)
Кабел 2,1

25965

СЛУШАЛКИ MS BASE GREEN BLUETOOTH СО МИКРОФОН

1399 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со вграден микрофон
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 110+-3dB
Опсег на bluetoot-от: 10m
Време на батерија: 8h
Контролер на Моќност та на звукот
Боја:црнo зелени
21397

СЛУШАЛКИ MS BASE RED BLUETOOTH СО МИКРОФОН

1229 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со вграден микрофон
Фреквенција: 20-20000 Hz
Осетливост: 110+-3dB
Опсег на bluetoot-от: 10m
Време на батерија: 8h
Контролер на Моќност на звукот

20228

СЛУШАЛКИ MSI BUDS

1559 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки
Модел MS BUDS
Звук 20Hz-20 kHz
Поврзување Wireless,Bluetooth
Осетливост на микрофон 42 plusmn
Платформа PC
Конектор USB
25751

СЛУШАЛКИ MSI GODZILLA PRO GAMING 3 ВО 1

1259 ден со ДДВ
PRO gaming слушалки со микрофон
Фрекфенција: 20-20 KHz
Ниво на бучава: 110 dB
Должина на кабел: 2 m
USB connector
Контролер на звукот
24458

СЛУШАЛКИ MSI ICARUS C 500

1889 ден со ДДВ
Жичани слушалки со микрофон
Модел PHO MSI ICARUS C500,
Фреквенција 20-20 KHz,
Звук/Чувствителност 113+-3 dB,
Фреквенција на микрофон: 20-20 KHz,
Чувствителност на микрофон -58+-3 dB,
Должима на кабел 2 m,
25964

СЛУШАЛКИ MSI ICARUS C300 GAMING

699 ден со ДДВ
Жичани слушалки со микрофон Модел PHO MSI ICARUS C300, Фреквенција 20-20 KHz, Звук/Чувствителност 113+-3 dB, Фреквенција на микрофон: 20-20 KHz, Чувствителност на микрофон -58+-3 dB, Должима на кабел 1.2 m/USB конектор
25963

СЛУШАЛКИ MSI URBAN ПЛАВИ

599 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со микрофон
Bluetooth растојание: 10m
Време на работа: 3h
Време на полнење: 1.5h
Фреквенција: 20-20KHz
Контрола на звукот
Сила на звук: 105±3dB
24455

СЛУШАЛКИ MSI URBAN Р

599 ден со ДДВ
Bluetooth слушалки со микрофон
Bluetooth растојание: 10m
Време на работа: 3h
Време на полнење: 1.5h
Фреквенција: 20-20KHz
Контрола на звукот
Сила на звук: 105±3dB
24454

ТАСТАТУРА KB MSI ALPHA C300

449 ден со ДДВ
Технологија: Жичана
Конектор: USB
Должина на кабел: 1.5m
Копчиња: Мултимедијални
Димензии: 470 x 196 x 255 mm
800251

ТАСТАТУРА KB MSI ELITE C330

799 ден со ДДВ
Технологија: Жичана
Конектор: USB
Должина на кабел: 1.5m
Kопчиња: 12 мултимедијални
Осветлување: Позадинско RGB
800252

ТАСТАТУРА KB MSI ELITE C510 GAMING

779 ден со ДДВ
Тастатура: Мембранска
Конектор: USB
Должина на кабел: 1.5m
Kопчиња: LED за промена на боја
Осветлување: Позадинско RGB
Режими на осветлување: 3 позадински
800253

ТАСТАТУРА MSI ELITE PRO МЕХАНИЧКА

2699 ден со ДДВ
Тастатура: Механичка PRO gaming
Технологија: Жичана
Должина на кабел: 1.8m
Kопчиња: 104 + 12 мултимедијални
Осветлување: Позадинско RGB
Отпорна на пролевање вода
Функции: WIN/Oптички Switch/Plug&Play
24586

ТАСТАТУРА MSI FLARE GAMING LED USB

899 ден со ДДВ
Тастатура: GAMING
Технологија: Жичана
Конектор: USB
Должина на кабел: 1.8m
Kопчиња: + 12 мултимедијални
Осветлување: Позадинско RGB
Режими на осветлување: 3 позадински
24585