Се прикажуваат 1–24 од 74 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР VOX IKK 3400

21699 ден со ДДВ
Енергетска класа A+ Капацитет бруто фрижидер/замрзнувач 181/75 Капацитет фрижидер нето 181 Капацитет замрзнувач нето 70 Антибактериска заштита 3 стаклени полици Сад за зеленчук и овошје Осветлен ентериер Димензии (ШxДxВ) (mm) 540 х 545 х 1770
21696

ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР VOX IKK3410F

21390 ден со ДДВ
Систем за ладење: Static - Less Frost
Вкупен нето капацитет: 251 l
Волумен на разладниот дел нето: 181 l
Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 70 l
Систем за одмрзнување: Автоматски
Анти-бактериска заштита
Димензии (ШхВхД): 540 х 1770 х 545 mm
801933

ВГРАДНА МИКРО ПЕЧКА VOX IMWH GD202 IX

10990 ден со ДДВ
Моќност: 1250 W/Волумен: 20 l Моќност на инфра грејачот: 1000 W Дигитална контрола Број на програми: 8 Заклучување за заштита од деца Дистрибуција на 3D бранови Димензии (ШxВxД): 560×380×340 mm
802340

ВГРАДНА ПЛОЧА VOX EBC 400 DB

10390 ден со ДДВ
Стакло керамичка плотна
Брусен раб на плочата
LED Дисплеј-On/Off функција
Грејни зони: 4
Ширина 60 см
Светлосен индикаторот за топла плоча
Заштита за деца – Child Lock
16578

ВГРАДНА РЕРНА VOX EBB 2110 IXXL

11890 ден со ДДВ
Енергетска ефикасност: A Моќност: 2600 W/Совршен грил: 1400 W Функции на рерната: 8 Употреблив волумен на рерната: 65 L Индикатор и регулатор на термостат Внатрешно осветлување/Вентилатор Димензии(ШxВxД): 595 × 595 × 575 mm
802558

ВГРАДНА РЕРНА VOX EBB 2121 IX XL

13290 ден со ДДВ
Број на програми: 7
Употреблив волумен на рерната: 65L
Чистење со AquaClean функција
Моќност: 3.200W
Совршен грил (PerfectGrill)
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Димензии(ШxВxД): 595 × 595 × 575 mm
23748

ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX VF 1200F

8999 ден со ДДВ
Капацитет: 63 L
Ентериер на замрзнувачот: 3 фиоки
Механичка контрола
Cистем за ладење: Less Frost
Мануелен систем за одмрзнување
Ниво на бучава: 41 dB
Димензии (ШxВxД): 480 x 821 x 510 mm
801677

ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ СО 6 ФИОКИ VOX VF 2500

16990 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+
Бруто зафатнина: 210L
Нето зафатнина: 182L
6 проѕирни фиоки
Фиоки за брзо замрзнување
Сад за лед
Антибактериска заштита
Димензии: 144х54х60 см
15780

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6001 XL

17999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A
Волумен на печката: 65 l
Максимална температура на печката: 250
Стаклокерамичка плотна: 4 зони
Материјал: Метал
Индикатор/Тајмер
Димензии (ШxВxД): 60x60x85cm
23750

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6105 S

18999 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.600 W
Стаклокерамички грејни плочи: 4
Број на функции на рерна: 8
Капацитет на рерната: 69 L
Материјал на шпорет: Керамички
Функција чистење: QuickClean
Димензии (ШxВxД): 60x85x60cm
801265

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6155 W

19999 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.500 W
Стаклокерамички грејни плочи: 4
Број на функции на рерна: 8
Капацитет на рерната: 69 L
Материјал на шпорет: Керамички
Функција чистење: QuickClean
Димензии (ШxВxД): 60x85x60cm
801254

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6205 IX

21790 ден со ДДВ
Волумен на рерната: 69 л
Број на функции: 8
Функција за одмрзнување
Вентилатор
тајмер
термостат
Дупли греач за скара: 2600 W
Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
Боја: inox
26192

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX EHB 500 WBF

12490 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 7.500 W Грејни плочи: 4/Експрес рингла: 1 Капацитет на рерната: 55 L Светлосен индикатор/Термостат Плитка и длабока емајлирана тава Ширина на производот: 500 mm Длабочина со отворена врата од рерна: 1050 mm
802682

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX EHB 604 XL

12890 ден со ДДВ
Број на рингли: 4
Волумен на рерната: 72 л
Горен греач 1200 W/Долен греач 1100 W
Дупли греач за скара: 2600 W
Голема фиока
метален капак
Индикатор за рингли/термостат
Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
23752

КЛИМА VOX IVA1-12IR

25900 ден со ДДВ
Капацитет ладење/греење: 3500/3600W
Потрошува. греење/ладење:1150W/1190W
Коефициент SEER/SCOP: 6.21W/4.04W
Ниво на бучност: 54 dB
Работна температура: -15 до 46°C
Автоматско чистење/Auto restart
WiFi Ready/LCD дисплеј/Night mode
800019

КЛИМА VOX IVA1-18IR

37999 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5280/5000W
Коефициент SEER/SCOP: 6.4W/4.8W
Проток на воздух: 750 m³
Работна температура: -15 до 46°C
Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h
WiFi/Sleep Mode/Аuto restart/Тајмер 24h
Автоматска дијагностика/Само-чистење
800020

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР VOX KG 2800 F

14690 ден со ДДВ
Вкупен нето капацитет: 243 L
Нето капацитет на ладилник: 201 L
Нето капацитет на замрзнувач: 42 L
Контрола на работа: Механичка
Систем за одмрзнување: Автоматски
Систем за ладење: Less Frost
Антибактериска зштита
Димензии (ШхВхД): 540 x 1600 x 570 mm
801768

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 6541

17290 ден со ДДВ
Енергетска класа А +
Капацитет: 12 комплети
Број на програми: 5
Бучава: 54 dB
ЕКО брза програма: 30мин
Заштита од прелевање
Димензии: 81.5x59x55 cm
16580

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 4641

17290 ден со ДДВ
Енергетска класа А ++ Капацитет: 10 комплети Број на програми: 5 Број на температури: 4 ЕКО брза програма: 30мин Заштита од прелевање Димензии: 45 x 60 x 85 cm

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 4641E

15999 ден со ДДВ
Капацитет: 10 комплети
Број на програми: 6
Број на температури: 4
ЕКО брза програма: 30 мин.
Заштита од прелевање
Одложен почеток: 1 - 19 часа
Димензии (ШxВxД): 448x820x550 mm
801507

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 6541 E

16990 ден со ДДВ
Капацитет: 12 комплети Број на програми: 5 Температури: 40/50/65 °C Заштита од протекување Бучава: 54 dB Индикатор Димензии: 598 x 820 x 550 mm
800733

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1060 TOGD

15999 ден со ДДВ
Број на програми: 15
Број на вртежи: 1000 rpm
Капацитет: 6
Технологија: Aqua-logic system
Индикатор за циклус на перење
Копчето за одложен почеток
Димензии (ШхВхД) 597х845х497 mm
26095

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1070 T14D

14999 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg
Брзина на вртежи: 1.000 rpm
Број на програми: 15
Систем за препознавање на дефекти
Одложен почеток на перење до 23 часа
Индикатор за циклус на перење
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
802044

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1070 YTD

14999 ден со ДДВ
Капацитет: 7 kg
Брзина на вртежи: 1.000 rpm
Број на програми: 15
Ниво на бучава: 76 dB
Aqua-logic system
Димензии(Ш×В×Д): 59.7×84.5×52.7cm

26101