Се прикажува 1–24 од 51 резултат

Прикажи 9 24 36

АСПИРАТОР BEKO CTB 6407 X

5199 ден со ДДВ
60 cm телескопски модел 375 m3/h вмукувачка моќ 3 нивоа на моќност Алуминиумски филтри Ниво на бучава:49-57-63 dB INOX

АСПИРАТОР BEKO HNT 61310X

6499 ден со ДДВ
Број на мотори: 2 Тип на осветлување: LED 2x3W Број на алуминиумски филтри: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 60 x 18 x 30.5 cm Проток на воздух при издувно функционирање: 483 m³/h

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN 24310

18999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+ Број на комплети: 13 Број на програми: 4 Број на температури: 4 Одложен старт: 24h Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN 26420

20999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А++ Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Број на комплети: 14 Број на програми: 6 Број на температури: 6+1 Одложен старт: 24h Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN 48532

28499 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+++ Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Број на комплети: 15 Број на програми: 8 LED дисплеј/Одложен старт: 24h AquaStop: Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN28424

22999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А++ Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Број на комплети: 14 Број на програми: 8 Број на температури: 6 Одложен старт: 24h Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm

ВГРАДНА ПЛОТНА BEKO HII 64400 MT

17499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Моќност: 7200 W Индукциски грејни зони: 4 Број на степени на готвење: 9 Вид на дисплеј: Контрола на допир Tајмер/Индикатор/Заштита за деца Димензии (ШxВxД): 58 x 5.2 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDCC 32200 X

8499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Иноксна рамка Моќност: 2900W/Нивоа на моќност: 6 Грејни зони: 2 Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W Индикатор: On/Off Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDMC 32400 TX

9499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Алуминиумска рамка Моќност: 3000W/Нивоа на моќност: 9 Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W Тајмер/Автоматско исклучување Child Lock: заштита за деца Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 63401 T

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Моќност: 5700W/Нивоа на моќност: 9 Грејни зони: 3+1 Kонтрола на допир со сензор Тајмер/Автоматско исклучување Child Lock: заштита за деца Димензии (ШхВхД): 60 x 3.7 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401

11999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401 1X

12999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64402 X

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64502 T

16999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони:4+1 Сензор команди SLIDER Автоматско исклучување Индикатор за топлина ChildLock заштита за деца

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HII 64400 AT

15999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4 Експресен горилник: 1800W Регуларен горилник: 2300W Голем горилник: 2300W Димензии ШхДхВ: 582х512х55mm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HILM64120S

13999 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 2900 W Плински горилници: 2 Интегрирано палење Eлектрични грејни зони: 2 Број на степени на готвење: 6 Заштита од истекување на плин Димензии (ШxВxД): 60 x 4.6 x 53 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIE 18300 W

15999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 72 L/Функции: 6 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 113 N0X

15599 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Чистење на пареа: SteamShine Вентилатор/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 13300 XDN

17999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2500 W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 13300 XM

18999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Мултифункционална рерна/Моќност: 2500W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIE 24301 B

14999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 71 L/Функции: 6 LCD дисплеј/Дигитален тајмер Чистење на пареа: SteamShine Grill/Вентилатор/Копчиња со повлекување Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIE 25400 XM

18999 ден со ДДВ
Енергетска класа:А Капацитет на фурната:71L Мултифункционална Рерна Програми: 8 Дигитален тајмер Вентилатор ChildLock-заштита за деца Димензии:60x60x58cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 24400 BCS

21599 ден со ДДВ
Енергетска класа:A+ Капацитет на фурната:71L Мултифункционална рерна Функции на рерната:12 Електронски контроли Вентилатор,Грил Дигитален тајмер Димензии:60x60x55cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 25302 X

15490 ден со ДДВ
Капацитет на рерна: 71L Функции: 8/Макс.температура: 250 °C Моќност: 2500W/Моќност за грил: 2200W LED дисплеј/Часовник Грил/Вентилатор/Телескопски водилки Pop Up копчиња/Дигитален тајмер Димензии (ШхВхД): 59.4x59.5x56.7 cm