Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ REMINGTON BHT 6250

2995 ден со ДДВ
Издржливост на батерија: 60 min
Додатоците се перат
Должина на сечење (мин.) 1.5mm
Должина на сечење (макс.) 12mm
Напојување (LOV) полнење
Eлектрично напојување
19365

ТРИМЕР НОС-УШИ REMINGTON PG 180 СЕТ

1490 ден со ДДВ
Челични самоостречки ножеви
Наменето за
нос и ушна млазница
Тример
Млазница-чешел
(0,5-5mm)
Поставувања за должина на
сечењеЧ 0.5
1
2
3
4
5mm
Влажно чистење

Моќност: две АА батерии
19368

ФИГАРО REMINGTON CI 1А119

945 ден со ДДВ
19mm барел за тесни
дефинирани кадрици
Керамичка цевката Подготвен за употреба
во 90 секунди Висока топлина
1
температура 190°C вклучување/
исклучување соLED светло Стојалка за
заштита од топлина 1.8m кабел за
навртување Автоматски се исклучува по 60
min

23144

ФИГАРО REMINGTON CI 53W

1995 ден со ДДВ
Максимална температура на загревање
210°C Поставување на температурата 8
различни подесувања на работната
температура Должина на кабел 1.8m
Конусена цевка за убави
еластични
сјајни
везички Цевката од керамички слој Брзо
загревање 30 секунди Светилката покажува
дека уредот е подготвен Автоматско
исклучување по 60 min

19325