Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX HAPPY FOX 7.0 12″

3799 ден со ДДВ
Големина на тркала: 12"
Предна и задна Caliper кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпа
Висококвалитетни Wanda гуми

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX PINKY 7.0 12″

4239 ден со ДДВ
Големина на тркала 12"rdquo
Предна и задна Caliper кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден браник
Корпа позади
Украсни реси на гидан
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Шише за вода
Висококвалитетни гуми Wanda

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД FILO P-121 8.0 12″ BLUE

5290 ден со ДДВ
Големина на тркала 12” Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми Помошни тркала Украсно ѕвонче/Шише за вода

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД FILO P-210 8.0 12″ PINK

5590 ден со ДДВ
Големина на тркала 12” Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми Помошни тркала Украсно ѕвонче

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE BADUNTU 12″ 8.0 BLUE

3590 ден со ДДВ
Материјал рамка: Хромиран челик Модерен дизајн Материјал на раб: легура Воздушна гума

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE BADUNTU 12″ 8.0 RED

2899 ден со ДДВ
Материјал рамка: Хромиран челик Модерен дизајн Материјал на раб: легура Воздушна гума

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX FOX 12” 8.0 RED

3799 ден со ДДВ
Големина на тркала: 12" Предна и задна "Caliper" кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми "Wanda"

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX GTR 12″ 8.0 BLUE

4199 ден со ДДВ
Големина на тркала 12" Предна и задна "Caliper" кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми "Wanda"

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX PINKY 12” 8.0 PINK

4199 ден со ДДВ
Големина на тркала 12" Предна и задна "Caliper" кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми "Wanda"