Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BUTTERFLY 7.0 16″

4949 ден со ДДВ
Големина на тркала: 16"
Предна и задна Caliper кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна и задна корпа
Висококвалитетни Wanda Air гуми

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX PINKY 7.0 16″

4159 ден со ДДВ
Големина на тркала 16 Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Предна и задна корпа Висококвалитетни Wanda гуми
25927

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД FILO P-121 8.0 16″ RED

5029 ден со ДДВ
Големина на тркала 12"16"20" Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми Украсно ѕвонче/Шише за вода
801082

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BUTTERFLY 16″ 8.0 BLUE

5490 ден со ДДВ
Големина на тркала 16" Предна и задна "Caliper" кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми "Wanda"
801074

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BUTTERFLY 9.0 16”

4679 ден со ДДВ
Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми
802769

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX FOX 9.0 16”

4399 ден со ДДВ
Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми
802768

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX GTR 9.0 16”

4679 ден со ДДВ
Големина на тркала 16” Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda”
802773

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX PINKY 9.0 16”

4639 ден со ДДВ
Големина на тркала 16” Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Корпа позади Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda”
802771