Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕЛОСИПЕД MAX MISSY 7.0 24″

11995 ден со ДДВ
Метален рам 13" Висококвалитетни гуми Wanda 24"x2,35 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Quick Release Дупли алуминиумски бандажи Предна вилушка со амортизер Предна и задна диск кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери
25890

ВЕЛОСИПЕД MAX DIVA 8.0 24” VIOLET

10439 ден со ДДВ
Метален рам 13"/Висококвалитетни гуми Compas 24×1.95/Полу алуминиумски рачки за кочници/Vader Comfort седиште со М6 Qick Release/Дупли алуминиумски бандажи 24"/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на заден менувач-Брзо менување Rapid Fire 21 speed/Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
800799

ВЕЛОСИПЕД MAX FERRE-FR 8.0 24” WHITE

7775 ден со ДДВ
Метален рам 17.5"/Висококвалитетни гуми 24"×1.95/Полу алуминиумски рачки за кочници/Vader седиште со М6 Qick Release/ Алуминиумски бандажи/V-brake кочници/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)/Полу метални педали со лагери/Среден Потпирач
800798

ВЕЛОСИПЕД MAX HAMMER 8.0 24” BLACK

9719 ден со ДДВ
Метален рам 14.5"/Висококвалитетни гуми Compass 24"×2,35/Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Sport седиште со М6 Quick Release/Дупли алуминиумски бандажи 24"/Предна вилушка со амортизер/Заден Амортизер/Предна и задна Disk кочница/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на преден/заден менувач-Брзо менување Rapid Fire/21 speed/Полу метални педали со лагери/Заден Потпирач
800805

ВЕЛОСИПЕД MAX MISSY 8.0 24” RED

11995 ден со ДДВ
Метален рам 13"/Висококвалитетни гуми Compass 24"×2,35/Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Sport седиште со М6 Quick Release/Дупли алуминиумски бандажи 24"/Предна вилушка со амортизер/Предна и задна Disk кочница/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на преден/заден менувач- - Shimano Брзо менување Rapid Fire/21 speed/Полу метални педали со лагери/Заден Потпирач
800800

ВЕЛОСИПЕД MAX REAZOR 8.0 24” PINK

10995 ден со ДДВ
Метален рам 14.5″/Висококвалитетни гуми Compass 24″×2.35/Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Sport седиште со М6 Quick Release/Дупли алуминиумски бандажи 24″/Предна вилушка со амортизер-Заден Амортизер/Предна и задна Disk кочница/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на преден/заден менувач-Брзо менување Rapid Fire/21 speed/Полу метални педали со лагери/Заден Потпирач
800804

ВЕЛОСИПЕД MAX SKYWAR 8.0 24” BLACK GREEN

10770 ден со ДДВ
Метален рам 14"/Висококвалитетни гуми Compass 24"×1,95/Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Sport седиште со М6 Quick Release/Дупли алуминиумски бандажи/Предна и задна диск кочница/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на преден/заден менувач-Брзо менување Shimano RevoShift/Shimano Tourney/Полу метални педали со лагери/Заден Потпирач
800802

ВЕЛОСИПЕД MAX SKYWAR 8.0 24” BLACK ORANGE

10770 ден со ДДВ
Метален рам 14"/Висококвалитетни гуми Compass 24"×1,95/Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Sport седиште со М6 Quick Release/Дупли алуминиумски бандажи/Предна и задна диск кочница/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на преден/заден менувач-Брзо менување Shimano RevoShift/Shimano Tourney/Полу метални педали со лагери/Заден Потпирач
800803

ВЕЛОСИПЕД MAX THUNDER 8.0 24” GREEN

7775 ден со ДДВ
Метален рам 17.5"/Висококвалитетни гуми 24"×1.95/Полу алуминиумски рачки за кочници/Vader седиште со М6 Qick Release/ Алуминиумски бандажи/V-brake кочници/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)/Полу метални педали со лагери/Среден Потпирач
800797

ВЕЛОСИПЕД VENUM STILETTO 9.0 24”

10995 ден со ДДВ
Метален рам 14’’ Висококвалитетни гуми Wanda 24×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници Vader Comfort седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи 24’’ Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери со среден и заден менувач- Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
802760

ВЕЛОСИПЕД WARFARE 8.0 24″ BLACK YELLOW

9395 ден со ДДВ
Метален рам 13"/Висококвалитетни гуми Compass 24×1.95/Полу алуминиумски рачки за кочници/Vader Comfort седиште со М6 Qick Release/Дупли алуминиумски бандажи 24"/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на заден менувач-Брзо менување Rapid Fire 21 speed/Полу метални педали со лагери/Заден Потпирач
800801