Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕЛОСИПЕД MAX STELLA 8.0 27.5″ BLACK

12149 ден со ДДВ
Метален рам 17"/Висококвалитетни гуми Compass 27.5"×1,95/Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release/Дупли aлуминиумски бандажи/Предна вилушка со амортизер/Предна и задна Disk кочница/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на преден/заден менувач-Брзо менување Rapid Fire/21 speed/Полу метални педали со лагери/заден потпирач
800820

ВЕЛОСИПЕД MAX STELLA 8.0 27.5″ GRAY

10935 ден со ДДВ
Метален рам 17"/Висококвалитетни гуми Compass 27.5"×1,95/Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release/Дупли aлуминиумски бандажи/Предна вилушка со амортизер/Предна и задна Disk кочница/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на преден/заден менувач-Брзо менување Rapid Fire/21 speed/Полу метални педали со лагери/заден потпирач
800819

ВЕЛОСИПЕД MAX STELLIO 8.0 27.5” WHITE

12149 ден со ДДВ
Метален рам 17"/Висококвалитетни гуми Compass 27.5"×1,95/Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release/Дупли Aлуминиумски бандажи/Предна вилушка со амортизер/Предна и задна Disk кочница/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)/Шифтери на заден менувач- Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)/Полу метални педали со лагери/Заден потпирач
800822

ВЕЛОСИПЕД MAX STELLIO 8.0 27.5” YELLOW

10935 ден со ДДВ
Метален рам 17"/Висококвалитетни гуми Compass 27.5"×1,95/Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release/Дупли Aлуминиумски бандажи/Предна вилушка со амортизер/Предна и задна Disk кочница/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)/Шифтери на заден менувач- Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)/Полу метални педали со лагери/Заден потпирач
800823

ВЕЛОСИПЕД VENUM MANTELLA 9.0 27.5”

11580 ден со ДДВ
Метален рам 17" Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95 Полу aлуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release Дупли aлуминиумски бандажи Предна вилушка со амортизер Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери со среден и заден менувач Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери заден потпирач
802761

ВЕЛОСИПЕД VENUM STAMENA 9.0 27.5”

12869 ден со ДДВ
Метален рам 17" Висококвалитетни гуми Wanda 27.5x1,95 Полу aлуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release Дупли aлуминиумски вилушка со амортизер Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери со среден и заден менувач Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери Заден потпирач
802763

ВЕЛОСИПЕД МАX STELLIO 8.0 27.5” RED

10935 ден со ДДВ
Метален рам 17"/Висококвалитетни гуми Compass 27.5"×1,95/Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release/Дупли Aлуминиумски бандажи/Предна вилушка со амортизер/Предна и задна Disk кочница/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)/Шифтери на заден менувач- Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)/Полу метални педали со лагери/Заден потпирач
800824