Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕЛОСИПЕД MAX HOONIGAN 7.0 GREEN 29″

12990 ден со ДДВ
Метален рам: 18 Висококвалитетни гуми Wanda 29x1,95 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи Предна и задна диск кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Sunrun Шифтери на заден менувач-Sunrun 21 speed Полу метални педали со лагери

ВЕЛОСИПЕД MAX HOONIGAN 8.0 29” BLACK GREEN

12699 ден со ДДВ
Метален рам 18" Висококвалитетни гуми Compass 29"×2,10 Предна Вилушка со Амортизер Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Qick Release Дупли Aлуминиумски бандажи Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) Полу метални педали со лагери Заден потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX HOONIGAN 8.0 29” BLACK RED

12699 ден со ДДВ
Метален рам 18" Висококвалитетни гуми Compass 29"×2,10 Предна Вилушка со Амортизер Полу алуминиумски рачки за Kочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Qick Release Дупли Aлуминиумски бандажи Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) Полу метални педали со лагери Заден потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX RUNNER 8.0 29” BLACK GREEN

11899 ден со ДДВ
Метален рам 18" Висококвалитетни гуми Compass 29"×2.10 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Qick Release Дупли Aлуминиумски бандажи Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) Полу метални педали со лагери-Заден потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX RUNNER 8.0 29” BLACK RED

11899 ден со ДДВ
Метален рам 18″ Висококвалитетни гуми Compass 29″×2.10 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Qick Release Дупли Aлуминиумски бандажи Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) Полу метални педали со лагери-Заден потпирач