Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

ДИСПАНЗЕР ЗА ЛАДНА И ТОПЛА ВОДА MUHLER WD13

4290 ден со ДДВ
Апарат за греење и ладење вода Моќност на загревање: 420 W Температура: 90 °/Капацитет: 5,0 L/h Моќност на ладење: 65 W Температура: 15 °/Капацитет: 1,0 L/h Резервоар за вода од нерѓосувачки челик Вид на ладење: Електронски Материјал: Пласика и метал
803374

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР MUHLER SUF 144 WF

13090 ден со ДДВ
Вкупен волумен: 206 L Волумен на разладен дел: 169L Волумен на замрзнувач: 37 L Разладен дел: 2 стаклени полици, 1 фиока, 3 полици на вратата Замрзнувачки дел: 1 полица Димензии (ШxВxД): 545 x 1430 x 555 mm
803183

МИНИ БАР MUHLER MB51WF

6290 ден со ДДВ
Вкупен волумен: 41 L Енергетска класа: F Реверзибилна врата Фрижидер: 1 полица, 2 полици за врата Нето тежина: 14 kg Годишна потрошувачка на енергија: 99 kWh Димензии (ШxВxД): 440 x 515 x 475 mm
803271

ФРИЖИДЕР MUHLER SUF 144 IF

13890 ден со ДДВ
Вкупен волумен: 206 L Волумен на разладен дел: 169L Волумен на замрзнувач: 37 L Разладен дел: 2 стаклени полици, 1 фиока, 3 полици на вратата Замрзнувачки дел: 1 полица Димензии (ШxВxД): 545 x 1430 x 555 mm
803184