Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

КАРАОКЕ ЗВУЧНИК SKYTRONIC 178.306

6939 ден со ДДВ
Bluetooth/SD-Card/USB
Излезна моќност: 120W
Дијаметар на midrange: 3
Дијаметар на woofer: 6.5
Фрекфенцвија: 55Hz-20.000Hz
Моќност: 100-240VAC 50/60Hz
Димензии: 305x370x230mm
23655

КАРАОКЕ ЗВУЧНИК SKYTRONIC 178.423

9889 ден со ДДВ
Bluetooth/USB/SD-Card/RCA
Конектори: 6.3mm Јack
Излезна моќност: 300W
Дијаметар на tweeter: 3.5
Дијаметар на woofer: 10
Моќност: 220-240VAC 50Hz
Димензии: 28x30x56.5cm/8.4kg

23654