Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

БЕЗЖИЧЕН ПОЛНАЧ АPPLЕ WIRELESS

3159 ден со ДДВ
Безжичен полнач eRise со адаптер
Напојување од 20 W
Брзо полнење
Qi магнетна подлога,
за полнење од 20 W/USB C
24285