Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

НЕОНКА SYLVANIA 58V T8

109 ден со ДДВ
Светла боја-827 Homelight Технологија-Флуоресцентни Енергетска класа-А Светилка форма-Линеарна Светилка финиш-Обложени Се регулира со потенциометар Капа/База-G13 Тип-T8Luxline Плус
14389

СИЈАЛИЦА SYLVANIA A 55 E-27 60B

29 ден со ДДВ
Светлосен флукс (lm) 1900 Температура на боја (К) 2800 Светла боја Homelight CRI (Ра) 100 Моќност (W) 60
15295

СИЈАЛИЦА SYLVANIA EKONOMIK 15V E27

180 ден со ДДВ
Технологија-компактни флуоресцентни Светла боја-827 Homelight Енергетска класа-А Просечниот животен (работни часа) (h)-10.000 Светилка финиш-замрзнатото Капа/База-E27 Тип-Мини-рис Брз Старт Т3 4U стап
14351

СИЈАЛИЦА SYLVANIA EKONOMIK 9V E14

179 ден со ДДВ
Технологија-компактни флуоресцентни Светла боја-827 Homelight Енергетска класа-А Просечниот животен (работни часа) (h)-10.000 Светилка форма-Спирални Финиш светилка-Замрзнатото Капа/База-E14
14347

СИЈАЛИЦА SYLVANIA EKONOMIK 9V E14

199 ден со ДДВ
Технологија-компактни флуоресцентни Светла боја-827 Homelight Енергетска класа-А Просечниот животен (работни часа) (h)-10.000 Светилка форма-Спирални Финиш светилка-Замрзнатото Капа/База-E14
14348

СИЈАЛИЦА SYLVANIA EKONOMIK 9V E27

170 ден со ДДВ
Технологија-компактни флуоресцентни Светла боја-827 Homelight Енергетска класа-А Просечниот животен (работни часа) (h)-10.000 Светилка форма-Спирални Финиш светилка-Замрзнатото Капа/База-E14
14349