Се прикажува 1–24 од 61 резултат

Прикажи 9 24 36

ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР VOX IKK 3400

18499 ден со ДДВ
Вид на контрола: Механички Систем за ладење: Static Вкупен нето капацитет: 256 l Волумен на разладен дел нето: 181 l Волумен на замрзнувач нето: 75 l Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки Димензии (ШхВхД): 540 x 1770 x 545 mm
21696

ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА VOX IMWH GD202 IX

9999 ден со ДДВ
Моќност: 1250 W/Волумен: 20 l Моќност на инфра грејачот: 1000 W Дигитална контрола Број на програми: 8 Заклучување за заштита од деца Дистрибуција на 3D бранови Димензии (ШxВxД): 560×380×340 mm
802340

ВГРАДНА ПЛОЧА VOX EBC 400 DB

9290 ден со ДДВ
Стакло керамичка плотна
Брусен раб на плочата
LED Дисплеј-On/Off функција
Грејни зони: 4
Ширина 60 см
Светлосен индикаторот за топла плоча
Заштита за деца – Child Lock
16578

ВГРАДНА РЕРНА VOX EBB 2110 IXXL

10999 ден со ДДВ
Енергетска ефикасност: A Моќност: 2600 W/Совршен грил: 1400 W Функции на рерната: 8 Употреблив волумен на рерната: 65 L Индикатор и регулатор на термостат Внатрешно осветлување/Вентилатор Димензии(ШxВxД): 595 × 595 × 575 mm
802558

ВГРАДНА РЕРНА VOX EBB 2121 IX XL

11999 ден со ДДВ
Број на програми: 7
Употреблив волумен на рерната: 65L
Чистење со AquaClean функција
Моќност: 3.200W
Совршен грил (PerfectGrill)
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Димензии(ШxВxД): 595 × 595 × 575 mm
23748

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6105 S

19999 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.600 W
Стаклокерамички грејни плочи: 4
Број на функции на рерна: 8
Капацитет на рерната: 69 L
Материјал на шпорет: Керамички
Функција чистење: QuickClean
Димензии (ШxВxД): 60x85x60cm
801265

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6155 W

19999 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.500 W
Стаклокерамички грејни плочи: 4
Број на функции на рерна: 8
Капацитет на рерната: 69 L
Материјал на шпорет: Керамички
Функција чистење: QuickClean
Димензии (ШxВxД): 60x85x60cm
801254

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6205 IX

19699 ден со ДДВ
Волумен на рерната: 69 л
Број на функции: 8
Функција за одмрзнување
Вентилатор
тајмер
термостат
Дупли греач за скара: 2600 W
Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
Боја: inox
26192

ЕЛЕКТРИЧНА ПЛОТНА СКАРА VOX GB 1000

2490 ден со ДДВ
Моќност: 2000 W Тефлонска не леплива плочa Термостат за подесување на температура Сад за отстранување на маснотии Димензии на плоча: 50.8 х 25,5 cm Димензии на производ: 55.1 x 6 x 28.6 cm Нето тежина: 2.28 kg

ЕЛЕКТРИЧНА ПЛОТНА СКАРА VOX GB 1003

2590 ден со ДДВ
Моќност: 1600 W Алуминиумскa не леплива плочa Рамна плоча + ребраста Grill плоча Термостат за подесување на температура Стаклен капак Сад за отстранување на маснотии Димензии (ШXВ): 40.6 x 25.2 cm
802870

КЛИМА VOX IVA1-12IR

26429 ден со ДДВ
Капацитет ладење/греење: 3500/3600W
Потрошува. греење/ладење:1150W/1190W
Коефициент SEER/SCOP: 6.21W/4.04W
Ниво на бучност: 54 dB
Работна температура: -15 до 46°C
Автоматско чистење/Auto restart
WiFi Ready/LCD дисплеј/Night mode
800019

КЛИМА VOX IVA1-18IR

38779 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5280/5000W
Коефициент SEER/SCOP: 6.4W/4.8W
Проток на воздух: 750 m³
Работна температура: -15 до 46°C
Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h
WiFi/Sleep Mode/Аuto restart/Тајмер 24h
Автоматска дијагностика/Само-чистење
800020

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 6541

17829 ден со ДДВ
Енергетска класа А +
Капацитет: 12 комплети
Број на програми: 5
Бучава: 54 dB
ЕКО брза програма: 30мин
Заштита од прелевање
Димензии: 81.5x59x55 cm
16580

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 4641

15390 ден со ДДВ
Енергетска класа А ++ Капацитет: 10 комплети Број на програми: 5 Број на температури: 4 ЕКО брза програма: 30мин Заштита од прелевање Димензии: 45 x 60 x 85 cm

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 4641E

15999 ден со ДДВ
Капацитет: 10 комплети
Број на програми: 6
Број на температури: 4
ЕКО брза програма: 30 мин.
Заштита од прелевање
Одложен почеток: 1 - 19 часа
Димензии (ШxВxД): 448x820x550 mm
801507

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1060 TOGD

14999 ден со ДДВ
Број на програми: 15
Број на вртежи: 1000 rpm
Капацитет: 6
Технологија: Aqua-logic system
Индикатор за циклус на перење
Копчето за одложен почеток
Димензии (ШхВхД) 597х845х497 mm
26095

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1070 T14D

13499 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg
Брзина на вртежи: 1.000 rpm
Број на програми: 15
Систем за препознавање на дефекти
Одложен почеток на перење до 23 часа
Индикатор за циклус на перење
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
802044

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1075 YTQ

12999 ден со ДДВ
Број на програми: 15 Број на вртежи: 1000 rpm Капацитет: 7 Антиалергиски програм Индикатор за циклус на перење Димензии (ШхВхД) 597х845х520 mm
25481

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM1080 T14D

14999 ден со ДДВ
Капацитет на перење: 8 кг Број на програми: 15 програми Број на вртежи во минута: 1000 rpm Волумен на барабанот: 54 л Систем за препознавање на дефекти Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 557 mm
802441

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM1495-Т14QD

17999 ден со ДДВ
Капацитет за перење 9 kg Брзина на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 15 LED дисплеј/Старт-Пауза Одложен почеток: 1-23h Систем за препознавање на дефекти Димензии (Ш×В×Д): 597×845×582 mm
803340

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ VOX WDM1257-T14FD

23999 ден со ДДВ
Капацитет за: перење 7kg/сушење 5kg
Брзина на вртежи: 1.200 rpm
Број на програми: 15
LED дисплеј/Одложен почеток 23h
Звучен сигнал/Заштита од прелевање
Препознавање на дефекти/Aqua-logic
Димензии (Ш×В×Д): 596×845×527 mm
801558

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ИНВЕРТЕР VOX WM 1270 T2

17999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++
ИНВЕРТЕР мотор
Капацитет: 7 kg
Брзина на вртежи: 1.200 rpm
Број на програми: 15
Aqua-logic систем
Приказ: Индикатори
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 527 mm
25228

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ИНВЕРТЕР VOX WM 1270 T2B

16999 ден со ДДВ
Мотор: INVERTER
Капацитет на перење: 7 kg
Број на програми: 15 програми
Број на вртежи во минута: 1200 rpm
Систем за препознавање на дефекти
Сигурносно заклучување
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
802346

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC 12 AIEDBIXE

16499 ден со ДДВ
Капацитет на сетови: 12 Бројот на програмите: 6 Број на температури: 4 Одложен почеток на процесот: 1-24h Индикатори за сол, средство, крај Заштита од прелевање Димензии (ШxВxД): 598×850×598 mm
802114