Се прикажуваат 1–24 од 54 резултати

Прикажи 9 24 36

АСПИРАТОР BEKO CTB 6407 W

5099 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор Нивоа на моќност: 3 Моќност на моторот: 1x125 W Моќност на сијалички: 2x4 W Проток на воздух: 310 m3/h Алуминиумски филтри Димензии (ШхВхД): 59.8 x 19.8 х 30 cm
11880

АСПИРАТОР BEKO CTB 6407 X

5699 ден со ДДВ
60 cm телескопски модел
375 m3/h вмукувачка моќ
3 нивоа на моќност
Алуминиумски филтри
Ниво на бучава:49-57-63 dB
INOX
2526

АСПИРАТОР BEKO HNT 61310X

6499 ден со ДДВ
Број на мотори: 2
Тип на осветлување: LED 2x3W
Број на алуминиумски филтри: 2
Број на степени на вентилаторот: 3
Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW
Димензии(ШxВxД): 60 x 18 x 30.5 cm
Проток на воздух при издув: 483 m³/h
800939

ВГРАДЕН АСПИРАТОР BEKO HNT 62340 B

6999 ден со ДДВ
Број на мотори: 2
Тип на осветлување: LED 2x3W
Број на алуминиумски филтри: 2
Број на степени на вентилаторот: 3
Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW
Димензии(ШxВxД): 60 x 14 x 30.5 cm
Проток на воздух при издув: 366 m³/h
800307

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN36420

21999 ден со ДДВ
Број на комплети: 14/Број на програми: 6
Максимална температура на миење: 70°C
LED дисплеј/Светлосен индикатор
Одложен старт: 3/6/9h
Funkcija Fast+: 3 пати побрзо чистење
GlassShield: Систем за нега на чаши
Димензии (ШхВхД): 59.8 х 81.8 х 55 cm
801932

ВГРАДНА ПЛОТНА BEKO HII 64400 MT

18999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 7200 W
Индукциски грејни зони: 4
Број на степени на готвење: 9
Вид на дисплеј: Контрола на допир/Tајмер
Индикатор за преостаната топлина/Заштита
од прелевање/Автоматско исклучување
Димензии (ШxВxД): 58 x 5.2 x 51 cm
801182

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDCC 32200 X

8999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Иноксна рамка
Моќност: 2900W/Нивоа на моќност: 6
Грејни зони: 2
Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W
Индикатор: On/Off
Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm
800937

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 63401 T

14999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Моќност: 5700W/Нивоа на моќност: 9
Грејни зони: 3+1
Kонтрола на допир со сензор
Тајмер/Автоматско исклучување
Child Lock: заштита за деца
Димензии (ШхВхД): 60 x 3.7 x 51 cm
800933

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401

12599 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Грејни зони: 4/Рамка: INOX
Сензор/Индикатор
Дигитален дисплеј
Автоматско исклучување
Заштита од прегревање/деца
Димензии: 60cm
2019

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401 1X

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Грејни зони: 4/Рамка: INOX
Сензор/Индикатор
Дигитален дисплеј
Автоматско исклучување
Заштита од прегревање/деца
Димензии: 60cm

1826

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64402 X

14999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Грејни зони: 4/Рамка: INOX
Сензор/Индикатор
Дигитален дисплеј
Автоматско исклучување
Заштита од прегревање/деца
Димензии: 60cm
14507

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64502 T

17299 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Грејни зони:4+1
Сензор команди SLIDER
Автоматско исклучување
Индикатор за топлина
ChildLock заштита за деца
24521

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HII 64400 AT

15999 ден со ДДВ
Индукциска стаклокерамичка плотна Вкупна моќност: 7200 W Број на нивоа за готвење: 9 Грејни зони: 4/Експрес: 2 Автоматско исклучување/Индикатор Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 600х55х510 mm


21901

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HILM64120S

15499 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 2900 W
Плински горилници: 2
Интегрирано палење
Eлектрични грејни зони: 2
Број на степени на готвење: 6
Заштита од истекување на плин
Димензии (ШxВxД): 60 x 4.6 x 53 cm
22377

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 113 N0X

18999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А
Моќност: 2400 W
Капацитет: 72 L/Функции: 8
LЕD дисплеј/Дигитален тајмер
Чистење на пареа: SteamShine
Вентилатор/Grill/PopUp Копчиња
Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm
800935

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 13300 XDN

17999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А
Моќност: 2500 W
Капацитет: 72 L/Функции: 8
LЕD дисплеј/Дигитален тајмер
Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine
Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња
Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm
800934

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 13300 XM

20999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А
Мултифункционална рерна/Моќност: 2500W
Капацитет: 72 L/Функции: 8
LЕD дисплеј/Дигитален тајмер
Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine
Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња
Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm
801189

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIE 24301 B

16499 ден со ДДВ
Енергетска класа: А
Моќност: 2400 W
Капацитет: 71 L/Функции: 6
LCD дисплеј/Дигитален тајмер
Чистење на пареа: SteamShine
Grill/Вентилатор/Копчиња со повлекување
Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm
20550

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIE 25400 XM

18999 ден со ДДВ
Капацитет на фурната:71L
Мултифункционална Рерна
Програми: 8
Дигитален тајмер
Вентилатор
ChildLock-заштита за деца
Димензии:60x60x58cm

24540

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 24400 BCS

24999 ден со ДДВ
Капацитет на фурната:71L
Мултифункционална рерна
Функции на рерната:12
Електронски контроли
Вентилатор,Грил
Дигитален тајмер
Димензии:60x60x55cm

25369

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 25302 X

15490 ден со ДДВ
Капацитет на рерна: 71L
Функции: 8/Макс.температура: 250 °C
Моќност: 2500W/Моќност за грил: 2200W
LED дисплеј/Часовник
Грил/Вентилатор/Телескопски водилки
Pop Up копчиња/Дигитален тајмер
Димензии (ШхВхД): 59.4x59.5x56.7 cm

20489

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIM 25801 XMS

23999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A
Употреблив волумен на рерната: 71L
Функции: 13
Готвење: 3D
Defrost функција
Димензии (ШxВxД): 60 × 60 × 57 cm
25565

ВГРАДНА РЕРНА BEKO OIM 27201 C

21999 ден со ДДВ
Број на функции: 8
Рустикален тајмер
Волумен на релна: 71 L
Енергетска ефикасност: A
Мулти функционална
25000