Се прикажуваат 1–24 од 29 резултати

Прикажи 9 24 36

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА LONGLIFE POWER LR03 AAA 6×1.5V

230 ден со ДДВ
Тип: LR3
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 6 парчиња
Произведено: Германија

20006

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA ELECTRONICS V13GA/LR44 1×1.5V

40 ден со ДДВ
Тип: LR44
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 1 парче
Произведено: Германија
18302

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA ELECTRONICS V27A

120 ден со ДДВ
Тип: LR27
Напон: 12 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 20 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 1 парче
Произведено: Германија
19535

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA HIGH ENERGY AA 6×1.5V

230 ден со ДДВ
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 6 парчиња
Произведено: Германија
20005

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA HIGH ENERGY D LR20 2×1.5V

250 ден со ДДВ
Тип: LR20
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 1300 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија
19533

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA HIGH ENERGY LR03 AAA 4×1.5V

180 ден со ДДВ
Тип: LR03
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 1220 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 4 парчиња
Произведено: Германија
12961

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA HIGH ENERGY LR14 C 2×1.5V

159 ден со ДДВ
Тип: C LR14
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 7800 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија

12979

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA LONGLIFE AA 2×1.5V

130 ден со ДДВ
Тип: Mignon
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 4 парчиња
Произведено: Германија
12969

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA LONGLIFE C LR14 2×1.5V

145 ден со ДДВ
Тип: LR14
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 7600 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија
12971

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA LONGLIFE D 2×1.5V

230 ден со ДДВ
Тип: LR20
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 1580 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија
12972

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA LONGLIFE LR03 AAA 2×1.5V

70 ден со ДДВ
Тип: LR3
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија

10910

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA LONGLIFE LR06 AA 2×1.5V

70 ден со ДДВ
Тип: LR6
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 2800 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија
10912

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA LONGLIFE LR06 AA 4×1.5V

190 ден со ДДВ
Тип: LR6
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 2960 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 4 парчиња
Произведено: Германија
19536

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA LONGLIFE LR06 АА 2×1.5V

99 ден со ДДВ
Тип: LR06
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 2800 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија

12963

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA LONGLIFE POWER LR03 AAA 2×1.5V

99 ден со ДДВ
Тип: LR3
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија

10909

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA MAX POWER AAA 4×1.5V

200 ден со ДДВ
Тип: LR3
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 1270 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 4 парчиња
Произведено: Германија
12976

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA MAX POWER LR06 AA 4×1.5V

200 ден со ДДВ
Тип: LR6
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 2900 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 4 парчиња
Произведено: Германија
12978

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA MAX POWER LR6 2×1.5V

105 ден со ДДВ
Тип: LR6
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија
12977

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA MAX TECH LR03 AAA 2×1.5V

100 ден со ДДВ
Тип: LR3
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 2600 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија
18300

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA SUPERLIFE R6 AA 4×1.5V

60 ден со ДДВ
Тип: Mignon
Напон: 1.5 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 4 парчиња
Произведено: Германија
23690

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА VARTA V23GA 1x12V

70 ден со ДДВ
Тип: V23GA
Напон: 1.5/12 V
Oптимизиран дизајн
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 1 парчe
Произведено: Германија
19537

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ VARTA AA 2×1.2V

420 ден со ДДВ
Тип: Mignon
Напон: 1.2 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 1600 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија

18305

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ VARTA AA 2×1.2V

690 ден со ДДВ
Тип: Mignon
Напон: 1.2 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 2400 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија
20013

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ VARTA NiMH 2×1.2V

590 ден со ДДВ
Тип: Mignon
Напон: 1.2 V
Oптимизиран дизајн
Kапацитет: приближно 2600 mAh
Одлични електрични перформанси
Пакување: блистер 2 парчиња
Произведено: Германија
23695