Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 24 36

TREQA 360° ДРЖАЧ ЗА КОЛА

300 ден со ДДВ
Поставете го држачот на вентилационите излези во Вашиот автомобил и имајте прегледен пристап до Вашиот смартфон.

TREQA USB КАБЕЛ iPHONE 1M 2,4A

129 ден со ДДВ
USB кабел за полнење
Syncwire за iPhone
Пренос на податоци
Должина на кабел 1m.
Output 2.4А

TREQA СЛУШАЛКИ iOS 3.5MM EP 735

499 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
TREQA 3.5mm
Кабел 1,2м

TREQA СЛУШАЛКИ СО ПИН 3.5MM

199 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
TREQA 3.5mm
Кабел 1,2м

TREQA СЛУШАЛКИ СО ПИН 3.5MM

260 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
TREQA 3.5mm
Кабел 1,2м

TREQA СЛУШАЛКИ СО ПИН 3.5MM EP 718

299 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
TREQA 3.5mm
Кабел 1,2м

USB КАБЕЛ TREQA TYPE C 1M 2,4A

149 ден со ДДВ
USB кабел за полнење
Type-C
Пренос на податоци
Должина на кабел 1m.
Output 2.4А

USB КАБЕЛ TREQA МИКРО 1M 2,4A

149 ден со ДДВ
USB 2.0 кабел за полнење
Пренос на податоци
Должина на кабел 1m.
Output 2.4А

ПОЛНАЧ TREQA 220W 2.1A

199 ден со ДДВ
Универзален USB полнач
Output-2.1A
220W

ПОЛНАЧ USB TREQA 12/24 2,1A

199 ден со ДДВ
Адаптер за автомобил
USB микро
Влезен напон: 12-24 V
Излезна струја (максимум
нормално полнење): 2.1A